Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Υπομονή για Μόνχε


Όσοι πίστευαν να δουν τον Βιθέντε Μόνχε να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα και να παίρνει χρόνο συμμετοχής στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βύζαντα στα Μέγαρα (30/3), θα πρέπει να κάνουν λίγες μέρες ακόμη υπομονή. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, συνεχίζει να...
ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης, προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, χρησιμοποιεί μπάλα και ακολουθεί τα συστήματα τακτικής που εφαρμόζει η τεχνική ηγεσία, ωστόσο, δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί.
Από ιατρικής πλευράς είναι απόλυτα εντάξει, όμως θα χρειαστεί να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να αρχίσει να μπαίνει και πάλι σε έντονους αγωνιστικούς ρυθμούς. Μόλις το ιατρικό τιμ ανάψει το «πράσινο» φως και η τεχνική ηγεσία κρίνει πως ο Μόνχε είναι σε θέση να παίξει, θα τον δούμε και πάλι στην αποστολή του Ολυμπιακού. Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα πλέι οφ και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να κάνουν υπομονή και σύντομα θα δουν και πάλι τον Μόνχε να... ζωγραφίζει μέσα στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr