Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Χωρίς προβλήματα η σημερινή προπόνηση της Νίκης Β.


Χωρίς απρόοπτα κύλησε η σημερινή προπόνηση της Νίκης Βόλου, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να προβάρει εντεκάδα, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Εθνικό Γαζώρου. Ο Μακεδόνας τεχνικός γνωρίζοντας πως η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη θα προσπαθήσει να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της και θα προσπαθήσει να απειλήσει με αντεπιθέσεις, ανέλυσε το πλάνο που θα πρέπει να...
...ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε με υπομονή και σωστή επιθετική ανάπτυξη να καταφέρουν να σκοράρουν χωρίς να ρισκάρουν αμυντικά.
Στην προπόνηση έλαβε μέρος και Θοδωρής Παπαδόπουλος, όμως δύσκολα θα αγωνιστεί στις Σέρρες αφού ο τραυματισμός του τον έφερε πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Κάποιες μικροενοχλήσεις στους κοιλιακούς που αισθάνθηκε ο Ζαν Ακασού δεν αναμένονται να τον κρατήσουν στο Βόλο, με την τελική εκτίμηση να γίνεται κατά την αυριανή, τελευταία προπόνηση. Ακόμα κι αν χρειαστεί να λείψει ο Ιβοριανός, η Νίκη Βόλου στον άξονα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, αφού οι επιστροφές των Μπακάλη, Πινιέιρο δίνουν λύσεις πρώτης γραμμής στον Αλέκο Βοσνιάδη, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως και ο Μίκα Σεϊμάν είναι ετοιμοπόλεμος.
πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr