Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Θέλει... Νίκη απέναντι στην Καβάλα


Επιστροφή στο «σπίτι» της σήμερα για τη Νίκη Βόλου καθώς θα αγωνιστεί και πάλι στο Πανθεσσαλικό μετά από 20 μέρες. Αντίπαλός της η Καβάλα που δίνει αγώνα για να μείνει στην κατηγορία και θα παλέψει με «νύχια και με δόντια» για έναν βαθμό. Οι κυανόλευκοι του Βόλου μετά την ήττα στη Ζάκυνθο, δεν έχουν περιθώριο απώλειας βαθμών στα εναπομείναντα έξι παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, εφόσον στόχος είναι...
...το κλείσιμο της ψαλίδας των εννέα βαθμών από την πρωτοπόρο Κασσιόπη και εφόσον δεν θέλουν να βρεθούν στη δύσκολη θέση να παλεύουν για την είσοδό τους στα playoffμέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Χωρίς τέσσερις η Νίκη Βόλου
Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ακασού, Μπακάλη και Πινιέιρο οι οποίοι είναι τιμωρημένοι καθώς και στον Παπαδόπουλο ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, επιλέγοντας τους 18 λίγο πριν την έναρξη του αγώνα:
Αποστολίδης, Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σοϊλέδης, Μπιτσάκος, Γιώτας, Γκότοβος, Σεϊμάν, Γέσιτς, Ρονκάτο, Ανιέτε, Μανουσάκης, Σουλίδης, Τσουκάνης, Τσίτας, Κορέτα, Τζιώρας, Ισαάκ, Πιτταράς, Χαρτσιάς, Λούγκος.
Με 17άδα στο Βόλο η Καβάλα
Ο Μιχάλης Ιορδανίδης καλείται να βρει λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Καβάλα και που την ανάγκασαν να ταξιδέψει για Βόλο με μόλις 17 παίκτες.
Οι Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Ντομί και Άρτσε είναι τιμωρημένοι, ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι Χόρτσας και Πόπτσης που δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό. Στα θετικά για τον τεχνικό των «αργοναυτών» η επιστροφή των Καζαντζίδη και Ρεβυθόπουλου που εξέτισαν, όπως και αυτή του Αλεξανδρή μετά από μακροχρόνια αποχή, λόγω ρήξης χιαστών.
Η αποστολή: Γιαννίκογλου, Τιγγιρίδης, Καρλόπουλος, Καπνίδης, Δρίττας, Καζαντζίδης, Ρεβυθόπουλος, Χόρτσας, Πόπτσης, Πάλλας, Κουρέλας, Παπαδόπουλος, Σουαΐμπ, Βαλεριάνος, Μαυρίδης, Παπαργυρίου, Αλεξανδρής
Διαιτητές
Ο Σωσώνης Ιωάννης του Συνδέσμου Φθιώτιδας ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Δουδούμης Ανέστης και δεύτερος ο Δόσκορης Χρήστος του ίδιου Συνδέσμου.
4ος διαιτητής ορίστηκε ο Μιχαηλίδης Γεώργιος από τη Βοιωτία ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Σπύρου Συμεών από την Καστοριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr