Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Τσέροβιτς: ''Δεν είμαι πίσω από τον Γέσιτς''


Ο Σέρτζιαν Τσέροβιτς θέλησε να απαντήσει στα όσα ειπώθηκαν από τον Ανδρέα Πάτση και αφορούσαν το πρόσωπό του. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη με δηλώσεις του που δημοσιεύονται σήμερα Παρασκευή 31/1 στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με...
...την επιθυμία του Γέσιτς να φύγει από την ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις Τσέροβιτς:
«Θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με τη στάση του Γέσιτς τις τελευταίες ημέρες. Και εγώ αιφνιδιάστηκα που ζήτησε να φύγει. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα, διότι η όλη στάση του δεν προδίκαζε κάτι τέτοιο. Βέβαια, μετά το παιχνίδι με τη Δόξα δεν έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του για να ξέρω αν άλλαξε κάτι, αν και είμαι ο ατζέντης του.
Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική του. Ο Γέσιτς είναι 32 ετών, δεν είναι κανένα παιδάκι, ούτε εγώ ο πατέρας του για να τον καθοδηγήσω στο τι θα κάνει με την καριέρα του. Εξάλλου, εγώ τον έφερα ως τεχνικός διευθυντής της Νίκης, προκειμένου να τη βοηθήσει, όπως έκανα και με άλλους παίκτες. Δεν πιστεύω, λοιπόν, ότι θέλει να κάνει ζημιά στην ομάδα.
Επίσης, θεωρώ ότι καμία ομάδα δεν είναι από πίσω του. Κάποιες επικοινώνησαν μαζί μου, αφού πρώτα ο ίδιος ο Γέσιτς δήλωσε ότι θέλει να φύγει. Ωστόσο, τους το ξέκοψα, τονίζοντάς τους ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Νίκη και δεν μπορεί να πάει πουθενά. Θέλω να επαναλάβω ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτό το θέμα και πραγματικά δεν ξέρω πώς να αποδείξω ότι δεν είμαι... ελέφαντας».
Επίσης, ο Σέρτζιαν Τσέροβιτς τόνισε ότι η Νίκη αδίκως βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την Κέρκυρα και ότι αξίζει να είναι μία από τις ομάδες που το καλοκαίρι θα πανηγυρίσουν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Επίσης, ευχήθηκε να τα βρουν ο κ. Πάτσης με τον Ιβάν Γέσιτς και ο τελευταίος να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, μια και η αγωνιστική του αξία είναι αναμφισβήτητη:
«Η ομάδα της Νίκης σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την Κέρκυρα. Διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να τα καταφέρει στα πλέι οφ και να κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Μακάρι στην προσπάθεια αυτή να βοηθήσει και ο Γέσιτς, που είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, που ίσως χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Για μένα το ιδανικό θα ήταν να καθίσει ο κ. Πάτσης σε ένα τραπέζι μαζί του και να τα βρουν. Πρόκειται για ένα εσωτερικό θέμα της Νίκης.
Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κ. Πάτση για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω ως τεχνικός διευθυντής στη Νίκη και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Θεωρώ, ότι έχω βάλει και εγώ ένα λιθαράκι στη δημιουργία αυτής της ανταγωνιστικής ομάδας που αξίζει να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Όσο για τον λόγο που έφυγα, τον ξέρει ο κ. Πάτσης, τον ξέρω και εγώ. Ας μείνει αυτό μεταξύ μας. Πάντως, θα ξαναπώ ότι τον σέβομαι απεριόριστα και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr