Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Δημιουργεί μουσείο η ΠΑΕ Νίκη ΒόλουΤη δημιουργία μουσείου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ταυτόχρονα προσκαλεί τους φιλάθλους που έχουν στην κατοχή τους αρχειακό υλικό να το προσκομίσουν στα γραφεία της ώστε να συμβάλλουν στο εγχείρημα που σκοπό έχει να διαδώσει την ιδέα της Νίκης Βόλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου σεβόμενη την μακρά ιστορία της ομάδας μας και με αφορμή τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυσή της, ξεκινά τη δημιουργία ενός πρότυπου μουσείου το οποίο θα στεγάζεται στα νέα γραφεία της ΠΑΕ, στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Χατζηαργύρη.
Στην προσπάθειά της αυτή, προσκαλεί όλους όσοι διαθέτουν αρχειακό υλικό της ΠΑΕ Νίκη Βόλου (έγγραφα, κύπελλα, μετάλλια, φωτογραφικό υλικό, φανέλες, μπάλες κτλ) να το προσκομίσουν στα γραφεία της ΠΑΕ (Δημητριάδος με Χατζηαργύρη 14) ώστε να βοηθήσουν στη δημιουργία του μουσείου. Η συλλογή, διάσωση και αξιοποίηση αρχειακού υλικού και αντικειμένων σχετικών με την ιστορία της Νίκης Βόλου, θα βοηθήσουν στην εξέλιξη του μουσείου, το οποίο με τη σειρά του θα βοηθήσει στη διάδοση της κληρονομιάς και της ιδέας της Νίκης Βόλου.
Πληροφορίες στο τηλ. 24210-66128 (κα Ζούπη Ελένη)"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr