Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Έκαναν κατάληψη στην απαγορευμένη κερκίδα


Το παιχνίδι στο ΕΑΚ ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Φωκικό βρισκόταν σε εξέλιξη στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανοίξει το σκορ με τον Θανάση Πινδώνη στο 63' και οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν στήσει το δικό τους πανηγύρι. Ώσπου μια μεγάλη μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού έφυγε από...Read More
...το πέταλο και έκανε... κατάληψη στην... απαγορευμένη κερκίδα που βρίσκεται προς την πλευρά του βοηθητικού και η οποία δεν χρησιμοποιείται, λόγω στατικής επάρκειας.
Αμέσως το ΕΑΚ άλλαξε όψη. Η ακουστική του σταδίου ήταν διαφορετική με την παρουσία «ερυθρόλευκων» οπαδών στη συγκεκριμένη κερκίδα. Όλοι ένιωσαν ένα πιο «ζωντανό» ΕΑΚ. Πόσο διαφορετική θα ήταν η ατμόσφαιρα στο ΕΑΚ, αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με τις κενές κερκίδες, αναλογίστηκαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι στενοχωριούνται πραγματικά, αντικρίζοντας άδειες κερκίδες, όχι γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν μπορεί να τις γεμίσει, αλλά γιατί το στάδιο δεν πληροί τις προϋποθέσεις να φιλοξενήσει φιλάθλους στο σύνολο των κερκίδων του ΕΑΚ.

πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr