Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή 0-1


Η Παναχαϊκή πήρε τη νίκη (1-0) στα Ψαχνά και κράτησε την παράδοση που τη θέλει να κερδίζει εκεί πάντα εκεί.
Ο Ηρακλής Ψαχνών είχε την υπεροχή, τις περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά τελικά η Παναχαϊκή ήταν αυτή που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού πήρε το πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Τζάνη στο...
...65ο λεπτό και το εκμεταλλεύθηκε στις αντεπιθέσεις που έκανε. Η ομάδα της Εύβοιας πλήρωσε ίσως την αναστάτωση που έφερε η ξεφνική αλλαγή προπονητή, αν και αγωνιστικά είχε πάρα πολύ καλή παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ακόμη και όταν ήταν με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Οι Αχαιοί ήταν έως τώρα η μεγάλη απογοήτευση του πρωταθλήματος, όμως εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και στο 84' «χτύπησαν» με τον Βαγγέλη Κοντογουλίδη, παίρνοντας το τρίποντο με 1-0.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς): Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Τζανής, Λάμπρου, Πατσατζόγλου, Τσιμότζι (72' Επιτροπάκης), Μπακομήτρος, Γκμπαγκουιντί (72' Νικολόπουλος), Κοιλιάρας, Κρητικός (89' Τριανταφύλλου).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Μπερτέν, Βαγγελόπουλος, Κιάσσος, Βασιλαντωνόπουλος (81' Πλέγας), Λίτσης, Γκαντιάγκα, Φατιόν, Σιτόε, Κοντογουλίδης (89'Σπίνουλας).

πηγή: flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr