Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

To νέο "παλατάκι" του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά (photos)


Ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο δημιουργεί στην Άλλη Μεριά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου σε έκταση που του παραχώρησε για 10 χρόνια με ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Νίκος Τσεκούρας με τα μέλη του Δ.Σ. και ειδικά τους κ.κ. Δημήτρη Κλόντζα και Παντελή Παπαεμμανουηλίδη, με τη συμβολή της ΠΑΕ και τη βοήθεια ορισμένων καλών φίλων του βολιώτικου συλλόγου ...τρέχουν και δεν φτάνουν αφού σε λίγες μέρες τα γήπεδα θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν όλους τους αθλητές των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου
"Ένα έργο ζωής γίνεται πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Το νέο αθλητικό Κέντρο που...
...κατασκευάζουμε στην Άλλη Μεριά βρίσκεται πλέον στο τελικό του στάδιο. Επιτέλους ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου αποκτά το δικό του "σπίτι". Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Βόλο κ. Πάνο Σκοτινιώτη, μα και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για την ομόφωνη απόφαση παραχώρησης της έκτασης για 10 χρόνια στο σύλλογό μας.
Πιστεύουμε πως δημιουργούμε ένα έργο πνοής για την αθλούμενη νεαολαία του Βόλου.
Στον κύριο χώρο, εκτός από το κυρίως γήπεδο που είναι ήδη έτοιμο, δξμιουργείται και βοηθητικό. Επίσης, σύγχρονο γυμναστήριο, περίφραξη, σκέπαστρο, αποδυτήρια, κυλικείο μα και παιδική χαρά, όπου οι γονείς θα μπορούν να φέρνουν και τα μικρότερα παιδιά τους, περιμένοντας τα μεγαλύτερα να προπονηθούν.
Στο δεύτερο μεγάλο κομμάτι του αθλητικού μας κέντρου, επισκευάζουμε τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 8Χ8 και 5Χ5, το γήπεδο μπάσκετ μα και τα αποδυτήρια.
Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου όλες οι ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου θα γυμνάζονται στις δικές τους πλέον εγκαταστάσεις. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι και καλούμε τους γονείς των μικρών παιδιών να φέρουν τα παιδιά τους στον Ολυμπιακό μας, προκειμένου να γνωρίσουν τα μυστικά της μπάλας και να προπονηθούν στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις" ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στο Goalpost.gr ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας.
Όπως αποδεικνύουν και οι φωτό που ακολουθούν, μετά από πολλές 10ετίες, ο Ολυμπιακός Βόλου αποκτά επιτέλους το δκό του "παλατάκι" στην Άλλη Μεριά.


πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr