Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Στην τελική ευθεία οι Ακαδημίες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου - Δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας με Νέους Αθλητές


Διαψεύδονται κατηγορηματικά από ανθρώπους της διοίκησης της Νίκης Βόλου δημοσιεύματα που θέλουν την βολιώτικη ΠΑΕ να έχει συνάψει συμφωνία με τους Νέους Αθλητές της Νίκης, για ανταλλαγή παικτών και κατ' επέκταση την πιο στενή συνεργασία μεταξύ των δύο ποδοσφαιρικών τμημάτων.
Μπορεί τα δύο ποδοσφαιρικά συγκροτήματα να έχουν κοινό μητρικό σωματείο, όμως αποτελούν διαφορετικές ποδοσφαιρικές ομάδες και εφόσον η ΠΑΕ αποφάσισε να ιδρύσει τις δικές της ακαδημίες, δεν τίθεται θέμα...
...συνεργασίας, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Αυτή τη στιγμή οι Νέοι Αθλητές αποτελούν την κορυφή της πυραμίδας των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Ερασιτεχνικής Νίκης και η δουλειά που γίνεται σ' αυτά τα τμήματα αδιαμφισβήτητα είναι πολύ καλή και οργανωμένη. Άλλωστε η μαζική συμμετοχή παιδιών κάθε ηλικίας το αποδεικνύει περίτρανα.
Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης θέλει οι ακαδημίες της ΠΑΕ να έχουν κορυφή την ομάδα της Νίκης Βόλου, που ευελπιστεί πως θα αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας,τη Σούπερ Λιγκ και οι νεαροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών θα πρέπει να προετοιμάζονται με τον συγκεκριμένο στόχο και σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr