Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Τσιρίλο: "Το όνειρό μου να επιστρέψω στην ΑΕΚ έγινε πραγματικότητα"


Ο Ιταλός αμυντικός αποκάλυψε ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα και θα ξαναφορέσει την φανέλα του «δικέφαλου».
Από την στιγμή που έφυγε από την ΑΕΚ πάντα είχε στο μυαλό του ότι κάποια μέρα θα επιστέψει. Και τώρα που ξαναφοράει την φανέλα της Ένωσης πιστεύει ότι θα περάσει υπέροχα χρόνια, τόνισε ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο έμπειρος άσος υποστήριξε ακόμα πως η ομάδα ξεκινάει από...
...την αρχή και θα πρέπει όλοι να είναι προσηλωμένοι στον στόχο που έχουν βάλει γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο. Αναλυτικά η δήλωση στη Nova:
Για την επιστροφή του:
«Όταν έφυγα απ' την ΑΕΚ πάντα είχα στο μυαλό μου ότι κάποια μέρα, αν όλα πήγαιναν καλά, θα γινόταν πραγματικότητα το όνειρό μου να επιστρέψω. Σήμερα μπορώ να πω ότι το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα γι' αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος. Για μένα είναι πολύ τιμητικό το γεγονός ότι η ομάδα, ο πρόεδρος, ο προπονητής και όλοι οι υπόλοιποι, μου έδωσαν την ευκαιρία και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».
Για την ΑΕΚ:
«Για μένα η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και αυτή τη στιγμή αρχίζει απ' το μηδέν. Όλοι είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικός για εμάς και θα πρέπει να δώσουμε ό, τι καλύτερο έχουμε για να πετύχει η ομάδα. Σίγουρα γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού φόρεσα τη φανέλα της ομάδας και είχα υπέροχα χρόνια. Συνεχίζω να πιστεύω ότι θα περάσω ξανά όμορφα χρόνια μ' αυτή τη φανέλα. Σίγουρα πιστεύω ότι τίποτα δε θα είναι εύκολο και όλοι πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας, αφού στη ζωή τίποτα δεν είναι εύκολο. Όλοι πρέπει να είμαστε πολύ "δυνατοί", επειδή ναι μεν είμαστε η ΑΕΚ, αλλά πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε "πεινασμένοι" για να πετύχουμε το στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr