Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

"Μόνο ξύλο δε φάγαμε για να πάμε Βορρά"!


Χείμαρρος ο Στέλιος Γούναρης για όσα έγιναν στην συνεδρίαση για τον καταρτισμό των ομίλων της Football League! Ο πρόεδρος της Ζακύνθου μίλησε στη mikriliga.com και αποκάλυψε πολλά και ενδιαφέροντα για την διάσπαση των ομάδων του Βόλου σε Βορρά και Νότο και άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρη Καραγιάννη!
Να τι αναφέρει χαρακτηριστικά η  mikriliga.com: "Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η Ζάκυνθος τοποθετήθηκε στον Βόρειο όμιλο παρότι είχε κάνει αίτημα να...
...υπάρξει μια πιο ίση μεταχείριση στο επίπεδο των μετακινήσεων. Οι νησιώτες δεν τοποθετήθηκαν στο Νότο ώστε να υπάρξει ισορροπία στα ταξίδια και να μην χρειάζεται επαγγελματίες παίκτες να φεύγουν ξημερώματα Σαββάτου και να επιστρέφουν στη βάση τους βράδυ Δευτέρας. Βλέπετε υπήρχαν ομάδες πιο κοντά στην εθνική οδό, σύμφωνα με τον Γούναρη που θα μπορούσαν να πάνε στον Βορρά και να εξισορροπιστεί η κατάσταση. Ούτε αυτό όμως δεν μπόρεσε να διατυπώσει στην αίθουσα όπου παίχθηκε το σίριαλ της φετινής Football League!
"Εμείς ψηφίσαμε υπέρ στο να πάει μια ομάδα του Βόλου στο Νότο, αλλά το θέμα μας ήταν γιατί εμείς να συμμετάσχουμε στο Βορρά από την στιγμή που υπήρχαν άλλες ομάδες που δε θα έκαναν τόσο επώδυνα ταξίδια", είπε ο Γουνάρης.
"Όταν πήραμε το λόγο για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας και να ζητήσουμε ίση μεταχείριση μόνο ξύλο δε φάγαμε(!). Δεν μας άφησαν να μιλήσουμε για να πούμε τη θέση μας. Δεχθήκαμε ανήθικη και αδικαιολόγητη επίθεση από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρη Καραγιάννη και δεν καταλαβαίνω το γιατί", πρόσθεσε.
Και συνέχισε: "Τόσα χρόνια ήμασταν το... μπαλάκι της ομοσπονδίας και παίζαμε όπου υπήρχε κενό. Φέτος πήγαμε να ζητήσουμε το αυτονόητο σε επαγγελματική κατηγορία και δεν μας άφησαν να υποστηρίξουμε τις θέσεις μας".
"Δεν φταίμε εμείς που είναι στη Β΄ Εθνική"!
Για ποιο λόγο ήταν το πρόβλημα η Ζάκυνθος; Κατά την κουβέντα για το Βόλο ο κ. Καραγιάννης δεν άνοιξε το στόμα του καν. Δεν φταίει η Ζάκυνθος που ο Ολυμπιακός Βόλου είναι τόσο καιρό στη Β΄ Εθνική"!
Όπως και να έχει η Ζάκυνθος θα είναι στο Βορρά και ο Γούναρης έδωσε το μήνυμα: "Είναι λεβέντισσα η Ζάκυνθος και θα το παλέψει".
Συμπερασματικά και σύμφωνα πάντα με όσα μας είπε ο κ. Στέλιος Γούναρης: "ήταν προαποφασισμένο το τι θα γίνει"!


πηγή: Mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr