Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

"Ευχαριστούμε όσους μας συμπαραστέκονται. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε για τον βολιώτικο αθλητισμό"


Μέχρι τώρα την είχαμε συνηθίσει να φορά τα αθλητικά της ρούχα και να δίνει τους αγώνες της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Την είχαμε συνηθίσει επίσης να σαρώνει τους πανελλήνιους τίτλους και να αναδεικνύεται σε ...ισόβια πρωταθλήτρια Ελλάδος του Kyokushinkai karate.
Η Βολιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια Βίκυ Κοσμίδου την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλε τα αθλητικά της ρουχα, όπως και αυτά του Λιμενικού όπου υπηρετεί, φόρεσε ένα υπέροχο νυφικό και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο και άντρα της πλέον, τον Βολιώτη Απόστολο Κουφογεώργο, γιο του τ. Αντιδημάρχου Νέας Ιωνίας κ. Γιώργο Κουφογεώργο.
Η Βίκυ Κοσμίδου που...
...αναμένεται να επανέλθει ...δριμύτερη στις αθλητικές της υποχρεώσεις δήλωσε στο Goalpost.gr: "Ξεκινάμε μια νέα ζωή μαζί με τον σύζυγό μου Απόστολο Κουφογεώργο και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βρέθηκαν κοντά μας στη σημαντικότερη στιγμή της ζωής μας. Πάνω απ' όλα ευχαριστούμε τις οικογένειές μας και τους γονείς μας που βρίσκονται πάντα δίπλα μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να προσφέρουμε στον βολιώτικο αθλητισμό. Μαζί με τον πατέρα μου Γιώργο Κοσμίδη και τον σύζυγό μου Απόστολο Κουφογεώργο θέλουμε να δημιουργήσουμε τους μελλοντικούς σωστούς αθλητές μα και πρωταθλητές στο άθλημα που υπηρετούμε, το καράτε.
Ελπίζω κι εύχομαι να μπορέσουμε πρώτα απ' όλα να δημιουργήσουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr