Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Με αισιοδοξία και χαμόγελα η πρώτη προπόνηση των γυναικών του Ολυμπιακού Bόλου (photos)


Mε χαμόγελα και αισιοδοξία ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στο Βόλο η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με την καθοδήγηση του Βολιώτη νεαρού ανερχόμενου προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη, παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκου Τσεκούρα.
Ο κ. Τσεκούρας, αφού καλοσώρισε τις αθλήτριες τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά και τους ζήτησε να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στο δρόμο των επιτυχιών. Τους έδωσε τη διαβεβαίωση πως ο σύλλογος θα είναι δίπλα τους και στο μέτρο του δυνατού θα στηρίζει τις προσπάθειες τους.
Τόνισε πως...
...στόχος του συλλόγου είναι η ομάδα να αποτελείται κυρίως από Βολιώτισσες αθλήτριες που με μερικές ακόμη προσθήκες θα συγκροτήσουν ένα ικανό και ανταγωνιστικό σύνολο. Ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης ανέλυσε το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί, ευχήθηκε καλή χρονιά και ζήτησε από τις καλαθοσφαιρίστριες να είναι συνεπείς και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια και για 1,5 περίπου ώρα γύμνασε την ομάδα στο ΕΑΚ.
Όλοι στη σημερινή πρώτη προπόνηση συγχάρηκαν τη Λία Σαρακατσάνη και τη Λαμπρινή Αγαγιώτου για την τέταρτη θέση που κατέλαβαν στην πρόσφατη Ολυμπιάδα με την Εθνική ομάδα Κωφών.
Το παρών στη σημερινή πρώτη προπόνηση έδωσαν οι καλαθοσφαιρίστριες: Κυριατζίδου Εύη, Σαρακατσάνη Λία, Μπακρατσά Μίνα, Αγαγιώτη Λαμπρινή, Αλεξίου Εβελίνα, Αρτεμισίου Αναστασία, Ζέρβα Νίκη, Ζήττη Ελένη, Θανασούλη Αγγελική, Γούλα Ελευθερία, Παρασχάκη Ελένη, Κατσιοπούλου Έλλη, Ευαγγέλου Ζήνα, Βαίτση Σταυρούλα.
Απουσίαζε η Δήμητρα Χαβαλέ που αναμένεται να ενσωματωθεί τις επόμενες μέρες στην προετοιμασία.

πηγή: goalpost.gr

Το Argo-sports.blogspot.gr σας μεταφέρει εικόνες από τη σημερινή πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr