Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Την Τετάρτη 4/9 η πρώτη συγκέντρωση για την κολύμβηση της Νίκης


Στην παρακάτω ανακοίνωση ο Γ.Σ. Βόλου "Η Νίκη" αναφέρει πως την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του κολυμβητικού τμήματος του συλλόγου. Αναλυτικά:
"Ο Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του κολυμβητικού τμήματος του συλλόγου.
Από την εφορία του τμήματος καλούνται οι γονείς και οι μικροί κολυμβητές όλων των τμημάτων της ακαδημίας κολύμβησης την Τετάρτη 4/9 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας (δίπλα από το κολυμβητήριο), ενώ μία ώρα αργότερα στις 19:00 στον ίδιο χώρο καλούνται οι γονείς και οι κολυμβητές της προαγωνιστικής ομάδας.
Στη συγκέντρωση θα γίνει ενημέρωση για τη νέα αγωνιστική χρονιά καθώς και γνωριμία με τους εφόρους και τους προπονητές, ενώ το κάλεσμα απευθύνεται και σε όσους γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στην κολύμβηση για πρώτη φορά.
Επίσης, το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή και καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Στάθη Μέμο.
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές στο τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2421060320, καθημερινά στις ώρες 11:00-13:00 και 19:00-21:00, καθώς και στους εφόρους του τμήματος κ.κ. Πέτρο Παρασκευόπουλο (τηλ. 6980306997) και Νίκο Βενέτη (τηλ. 6936608528).
Λύση συνεργασίας
Ο Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» και το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον προπονητή κ. Γεώργιο Μαντά και του εύχονται καλή σταδιοδρομία όπως και κάθε επιτυχία στην προπονητική του καριέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr