Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Στις 2/9 αρχίζει η χρονιά για τα τμήματα πόλο του ΝΟΒΑ


Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου αρχίζει η προετοιμασία για όλα τα τμήματα υδατοσφαίρισης του ΝΟΒΑ, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του Ομίλου. Ο ΝΟΒΑ με ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής:
«Πρόσφατα στο Βόλο κτυπούσε η καρδιά της Παγκόσμιας Υδατοσφαίρισης, με τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νέων-Γυναικών, το οποίο πραγματοποιήθηκε με...
...λαμπρή επιτυχία, στα δύο σύγχρονα Κολυμβητήρια της Πόλης μας, «Ι. Ζηργάνος» και « Β. Πολύμερος». Θα ήταν παράλειψή μας εάν δεν απευθύναμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, την Κ.Ο.Ε. και τον Πρόεδρο, σημαντικό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, κ. Δημήτριο Διαθεσόπουλο, ο οποίος έφερε στην πόλη μας τρία συνεχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, τους εθελοντές και όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Ο ΝΟΒ-Α απευθύνει πρόσκληση σε γονείς αγοριών και κοριτσιών, από 8 χρόνων και άνω, που επιθυμούν να τα εγγράψουν στα τμήματα υδατοσφαίρισης που με μεγάλη επιτυχία καλλιεργεί. Επίσης απευθύνεται σε κολυμβητές, κολυμβήτριες, αθλήτριες Συγχρονισμένης Κολύμβησης που για διάφορους λόγους έχουν σταματήσει την αγωνιστική δραστηριότητα στο άθλημά τους.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Γυναικών, ο ΝΟΒ-Α αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος και ανήλθε επάξια στην Α2 κατηγορία, με στόχο περαιτέρω, μεγαλύτερη άνοδο.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Ανδρών, ο ΝΟΒ-Α κατατάχθηκε 6ος πίσω από την 5η προνομιούχο θέση και δεν πέτυχε την άνοδο στην Α2 κατηγορία, στην οποία όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγωνίζεται.
Οι προπονητές του ΝΟΒ-Α και οι αρμόδιοι Διοικητικοί Παράγοντές του, θα αγκαλιάσουν με αγάπη και στοργή όσα παιδιά προσέλθουν και ενταχθούν στις τάξεις του Ιστορικού Σωματείου.
Ο ΝΟΒ-Α σήμερα κατέχει την πρώτη θέση στη Μαγνησία, σε κατάκτηση Παγκόσμιων, Ευρωπαϊκών, Βαλκανικών και Πανελληνίων μεταλλίων, στα οκτώ τμήματα που καλλιεργεί και είναι: Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Καταδύσεις, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Τεχνική Κολύμβηση, Κωπηλασία, Κάνοε-Καγιάκ και Ιστιοπλοΐα.
Για εγγραφές παρακαλούμε να απευθύνεστε στον έφορο Υδατοσφαίρισης
κ. Νίκο Μπακαλάκη στο τηλέφωνο: 6983 508246 ή στο τηλέφωνο του Γραφείου του ΝΟΒ-Α, 24210 20376, στις ώρες 6-9μ.μ.
Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων Υδατοσφαίρισης , θα αρχίσουν την Δευτέρα 2/9/2013 και ώρα 7,30 μμ στο Κολυμβητήριο «Ι. Ζηργάνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr