Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Νέος προπονητής στη Λαμία ο Αμανατίδης


Την τεχνική ηγεσία της Λαμίας ανέλαβε ο Περικλής Αμανανατίδης, ο οποίος μετά το πετυχημένο πέρασμά του από τη Νίκη Βόλου αναζητούσε την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Ο σύλλογος της Φθιώτιδας ανέβηκε φέτος στη Γ' Εθνική και μ' αυτή την κίνησή του δείχνει και τις προθέσεις του. Η Λαμία στοχεύει στην άνοδο και ο Θεσσαλονικιός τεχνικός ίσως αποτελέσει το συστατικό της επιτυχίας αφού έχει συνδέσει το όνομά του με ανόδους ομάδων. .
Η ανακοίνωση της Λαμίας...

Ο Π.Α.Σ.ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι για 2 χρόνια ο Περικλής Αμανατίδης. Η διοίκηση επέλεξε έναν άνθρωπο αναγνωρισμένης αξίας με στόχο διετίας την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.
Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1970. Το 1995 ξεκίνησε την προπονητή του καριέρα με τις ακαδημίες του Αστέρα Αμπελοκήπων και από το 1996 έως το 1999 βρέθηκε στην πρώτη ομάδα. Έγινε έτσι ο νεότερος προπονητής σε ομάδες ΕΠΣΘ και Δ' Εθνικής. Το 1999 ανέλαβε τον ΑΣ Αμπελοκήπων και έναν χρόνο μετά τον οδήγησε στη Γ' Εθνική. Έφυγε τον Σεπτέμβριο, εργάστηκε στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και από το 2001 πανηγύρισε δύο διαδοχικές ανόδους με τον Ποσειδώνα Νέων Πόρων (από τη Δ' Εθνική στη Β'). Ακολούθησαν οι: Βέροια, Κοζάνη, Αγροτικός Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Μακεδονικός και ξανά ο Αγροτικός Αστέρας τη σεζόν 2010-11. Τον Απρίλιο του 2012 αντικατέστησε τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στον πάγκο της Νίκης Βόλου και την επανέφερε στη Football League μέσω των play off.
Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ.ΛΑΜΙΑ 1964

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr