Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Σαβιόλα: "Είμαι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό"


Ο Ολυμπιακός και η διετής συνεργασία με την ελληνική ομάδα είναι η μοναδική επαγγελματική έννοια του Χαβιέρ Σαβιόλα.
Ο Αργεντινός σταρ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του:
Για τον Ολυμπιακό: «Έχω υπογράψει για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και θα επέστρεφα στη Ρίβερ μόνο μετά τη λήξη του συμβολαίου μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου. Εδώ το ποδόσφαιρο μοιάζει πολύ με αυτό της Αργεντινής και ο κόσμος είναι πολύ θερμός στις εκδηλώσεις του».
Για την Ρίβερ: «Η Ρίβερ με ήθελε, αλλά τώρα δεν είναι η στιγμή. Για να πάρεις κάποια στιγμή την απόφαση να επιστρέψεις πρέπει να είσαι έτοιμος και να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν έχει παρελθόν ή μνήμη. Ένιωσα συχνά πως οι διοικούντες τη Ρίβερ με εκμεταλλεύτηκαν λέγοντας πως επικοινώνησαν μαζί μου, αλλά δεν το έκαναν ποτέ. Αν είχαν επενδύσει σωστά τα χρήματα από τις πωλήσεις παικτών όπως εγώ, δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα τώρα. Πάντα φταίνε οι παίκτες... Στο φιλικό προς τιμήν του Ορτέγκα ένιωσα πως κάποιοι ήταν δυσαρεστημένοι μαζί μου. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται και παρασύρονται δίχως να γνωρίζουν τι συμβαίνει. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε έναν οπαδό γιατί δεν επιστρέφει ένας ποδοσφαιριστής, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας».
Για την Εθνική Αργεντινής: «Δεν έκλεισα ποτέ την πόρτα στην εθνική Αργεντινής. Για την ώρα, ωστόσο, αυτό που προέχει είναι να παίξω καλά στην ομάδα μου».
Για τον Μέσι: «Ο Μέσι είναι καλύτερος άνθρωπος από ό,τι παίκτης. Και είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου».


πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr