Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Σολάκης: "Θα είναι χρονιά με αρκετές απαιτήσειςΓια το ξεκίνημα της νέας χρονιάς μίλησε ο τεχνικός διευθυντής, πλέον, του Ολυμπιακού Βόλου, Ηλίας Σολάκης, αναφέροντας πως και το επερχόμενο πρωτάθλημα της Football League θα έχει αυξημένες απαιτήσεις.
«Οι συνθήκες είναι πολύ καλές στην Πορταριά. Υπάρχει διάθεση και η κατάλληλη θερμοκρασία, ώστε οι παίκτες να μπορούν αντεπεξέλθουν στην προετοιμασία. Οι προπονήσεις συνεχίζονται...
...εντατικά πρωί και απόγευμα. Πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, επειδή η χρονιά που έρχεται είναι δύσκολη και έχει απαιτήσεις. Πρέπει να μπουν τα θεμέλια, γιατί η ομάδα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους», είπε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5» ο μέχρι πρότινος επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου.
Όσο για το πρώτο φιλικό της ομάδας, ανέφερε: «Το πρώτο φιλικό είναι στις 7 Αυγούστου με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Περισσότερο θα είναι ένα ξεμούδιασμα για να ξεφύγουν από τις σκληρές προπονήσεις και να παίξουν οι παίκτες και λίγο ποδόσφαιρο. Θα κλείσουμε και άλλα φιλικά μόλις κατέβει η ομάδα από την Πορταριά. Το κυριότερο είναι οι παίκτες αφού ανέβηκαν υγιείς, να κατέβουν υγιείς».
Τέλος, για το αν ο ίδιος συνεχίζει να προπονείται, τόνισε: «Δεν μπορείς να τα εγκαταλείψεις από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν προπονούμαι με την ομάδα, αλλά βρίσκω και εγώ χρόνο για να προπονούμαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr