Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Η "αρχοντιά" του Γέσιτς και η "ερωτική" σχέση του Γκολόσεβατς με τη στρογγυλή θεά


Μετά τις απαραίτητες «ανάσες» με το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες της Νίκης επανέρχονται στις προπονήσεις, με το πρόγραμμα από αύριο να «βαραίνει» απότομα. Πιο συγκεκριμένα μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση, από αύριο το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις  μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας. Το δεύτερο και βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στα Τρία Πέντε Πηγάδια όπου θα «χτιστεί» η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών ώστε να ολοκληρώσουν με επιτυχία το...
...δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Football League. Η διάθεση των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και στα οικογενειακά διπλά ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές δίνουν δείγματα γραφής της κλάσης τους. Χωρίς κανείς ποδοσφαιριστής να υστερεί και λαμβάνοντας υπόψη πως η προετοιμασία των «κυανολεύκων» βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, παίκτες όπως ο Γέσιτς και ο Γκολόσεβατς επιβεβαιώνουν τα σχόλια που συνόδευσαν την μετακίνησή τους στη Νίκη Βόλου.
Ο Ιβάν Γέσιτς, δυναμικός ανασταλτικά και δημιουργικός στα επιθετικά του καθήκοντα, προσδίδει «αρχοντιά» και σιγουριά στη μεσαία γραμμή της Νίκης.
Ο Νιέγκος Γκολόσεβατς από την πρώτη του επαφή με την μπάλα αποκάλυψε την «ερωτική» του σχέση μαζί της, ενώ εντύπωση προκαλεί η έκρηξη και η ταχύτητά του.
Μασάνα και Μπακάλης είναι δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τα οποία επιλέχθηκαν από διοίκηση και τεχνικό επιτελείο για να στελεχώσουν τη μεσαία γραμμή των «κυανολεύκων».
Η Νίκη φέτος θα στηριχθεί σ' ένα κράμα ποδοσφαιριστών που συνδυάζει αρμονικά την εμπειρία με το ταλέντο και τη φιλοδοξία και ευελπιστεί πως αυτή η συνταγή θα την οδηγήσει στη Super League, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα ενενηκοστά της γενέθλια.

πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr