Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Κάνει επαγγελματίες τρεις "νέους" η Κέρκυρα


Τρεις παίκτες από την περσινή ομάδα Νέων του ΑΟ Κέρκυρα φαίνεται ότι προκρίθηκαν από τον Μιχάλη Γρηγορίου, προκειμένου να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Κέρκυρα. Τούτο το -αρκούντως ασφαλές- συμπέρασμα προκύπτει, βλέποντας κανείς τους δοκιμασθέντες, την προηγούμενη εβδομάδα, που έδωσαν το «παρών» στη σημερινή (Δευτέρα, 29/7) προπόνηση. Την πρώτη, μετά το... ξεκαθάρισμα.
Πόσω μάλλον, απ' τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εν λόγω τρεις έλαβαν (μόνο αυτοί, εκ των «μικρών») κανονικά μέρος στους...
...εργομετρικούς ελέγχους του Σαββατοκύριακου, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας (ανακοινωθέντες, υπογράψαντες ή εν αναμονή...). Νέος πρώτος, ο Κώστας Γεωργακόπουλος! Ο 19χρονος (γεν. 3/1/1994) επιθετικός, εκ των κορυφαίων της ομάδας του Γιάννη Χονδρογιάννη στο top Πρωτάθλημα υποδομών της Super League και ο οποίος –υπενθυμίζουμε- έλαβε μέρος και πέρσι, επί Άκη Μάντζιου, στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Δίχως, όμως, να υπογράψει επαγγελματικό.
Νέος δεύτερος, ο Γρηγόρης Χανδρινός! Το «βέλος» της περσινής U20 του ΑΟΚ, ετών 18 (γεν. 10/2/1985), ακραίος επιθετικός, με κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του. Επίσης εκ των... φαβορί!
Και νέος τρίτος, ο Νίκος Μεντής. Κι αυτός στα 18 (γεν. 14/10/1995), ο βασικός κεντρικός αμυντικός της περσινής ομάδας Νέων και, κατά πολλούς, αουτσάιντερ, πριν από τα προ ημερών «δοκιμαστικά». Με εμφανή, ωστόσο, στη σωματοδομή του τη δουλειά που έκανε, προφανώς, το καλοκαίρι, υπήρξε από τους «μικρούς», που «κέρδισαν» τον Μιχάλη Γρηγορίου.
Σημειώνουμε ότι και οι τρεις, την τελευταία διετία, είχαν λάβει μέρος σε αρκετές προπονήσεις της «μεγάλης» ομάδα, προκειμένου να εκλάβουν «παραστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr