Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

Μεταγραφή και αναχώρηση στην Επισκοπή


Με τις μεταγραφικές κινήσεις της Επισκοπής να συνεχίζονται, οι ιθύνοντες της ομάδας κατάφεραν να συμπληρώσουν το «παζλ» των τερματοφυλάκων μετά την απόκτηση και του Μανώλη Καλογεράκη. Ο 21 ετών πορτιέρο, ο οποίος την περασμένη σεζόν ανήκε στη Δόξα Δράμας, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2014 με τους «νεοφώτιστους» στη Β' Εθνική.
«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας του τερματοφύλακα Μανώλη...
...Καλογεράκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση. Επίσης, σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας του Ρεθύμνου, θα πρέπει να επισημανθεί πως αναχωρεί για τη Νάουσα το βράδυ της Κυριακής (28/7). Ο Κώστας Ανυφαντάκης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας επέλεξε τους εξής 27 ποδοσφαιριστές: Κελαϊδή Ο., Κελαϊδή Α., Καλογεράκη, Λαμπρόπουλο, Βιδάλη, Κονονένκο, Μαραθιανό, Μποτωνάκη, Μιχελιδάκη, Βουρβαχάκη, Δελήμπαση, Σουμπασάκη, Ανωγειαννάκη, Γκονζάλες, Μανουσάκη, Πουλάκη, Σελινιωτάκη, Τάντιτς, Φρατζεσκάκη, Τριχάκη, Βελονάκη, Ντακούντο, Ντιαλό, Ντάρκο και τους νεαρούς Περκέτσι, Λιονάκη και Λ. Κιμιωνή.
Όσο για τις εγκαταστάσεις τις οποίες θα έχει στη διάθεσή της η Επισκοπή, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρεται: «Το ξενοδοχείο Ακρόριον, όπου θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας μας, μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου, αλλά και το προπονητικό κέντρο βρίσκονται στις πλαγιές του Βερμίου όρους, σε υψόμετρο 1.269 μέτρων και μόλις 2 χλμ. από το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια. Στις εγκαταστάσεις του αθλητικού, προπονητικού κέντρου και στη διάθεση της ομάδας μας θα υπάρχουν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11x11 (φυσικό χλοοτάπητα), ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 και γυμναστήριο στο χώρο του ξενοδοχείου. Σε απόσταση 3 χλμ. υπάρχουν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 11x11 (φυσικό χλοοτάπητα), ενώ στη διάθεση της ομάδας μας θα υπάρχει λεωφορείο 28 θέσεων για μεταφορά προς τα γήπεδα».
πηγή: a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr