Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Ονουάτσι: Αρνούμαι να έρθω στον Ηρακλή


Στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 μίλησε ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι όπου αναφέρθηκε στο θέμα του Ηρακλή.
«Είχαμε προσύμφωνο το οποίο έληγε στις 22 του μηνός, με την προυπόθεση να περάσω ιατρικές εξετάσεις. Αυτό δεν έγινε όμως και έτσι παύει να ισχύει με τον Ηρακλή. Έπρεπε να πάρω μία βίζα. Δεν...
...μπορώ να περιμένω άλλο. Έχουν περάσει 10-12 μέρες εγώ σε όλο αυτό το διάστημα δεν μπορώ να προπονηθώ και έχω αρνηθεί πολλές προτάσεις από άλλα κλαμπ» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα για τον Ηρακλή. Ψάχνω πιο σοβαρές ομάδες. Από χθες ξαφνικά με πήραν τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι όλα είναι έτοιμο. Δεν μπορώ να ασχοληθώ θα πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου. Έγινε κάποια κίνηση να έρθουν από τον Ηρακλή στις Βρυξέλλες αλλά τους είπα ότι θα μείνω στην Λιέγη. Δεν έχω επίσημη πρόταση από άλλες ομάδες αλλά πλέον δεν θέλω να μιλήσω καθόλου με τον Ηρακλή. Έχει χάσει την αξιοπιστία του. Γιατί έπρεπε να γίνουν όλα την τελευταία στιγμή»
Για τον κόσμο:«Ήθελα να έρθω για την ομάδα. Ξέρω ότι έχει καλούς οπαδούς. Δεν είναι αυτοί το πρόβλημα. Λυπάμαι πολύ αλλά δεν θέλω πλέον να έρθω στον Ηρακλή. Τόσο καιρό δεν έκαναν τίποτα και χθες άρχισαν να τα κάνουν όλα τόσο γρήγορα από την διοίκηση»
«Αυτή την στιγμή δεν έχω πρόταση στα χέρια μου. Σήμερα θα τελειώσουν τα πάντα. Έχω δώσει προθεσμία στις ομάδες που μιλάω μέχρι τις 12» ενώ σε περίπτωση που δεν του απαντήσουν: «Θα το σκεφτώ αν θα μιλήσω με τον Ηρακλή. Ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά με είχαν αφήσει μόνο από την διοίκηση και ξαφνικά χθες άρχισαν να τα κάνουν όλα τόσο γρήγορα»


πηγή: iraklis1908.gr



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr