Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Πήρε Καραθάνο, κοντά σε Τσάπι ο Μαγνησιακός


Τον Σάκη Καραθάνο απέκτησε ο Μαγνησιακός. Ο ποδοσφαιριστής ήταν ελεύθερος και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας, όσο και ως στόπερ. Επίσης, θεωρείται πολύ πιθανή η επιστροφή του επιθετικού Μιχάλη Τσάπι. Ο συγκεκριμένος παίκτης ανήκε στον Μαγνησιακό μέχρι...
τα μέσα της περσινής περιόδου, όταν παραχωρήθηκε στον Ηρακλή Βόλου. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα τεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Βασίλη Πανόπουλου. Από κει και πέρα, ο Μαγνησιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή για την επιθετική του γραμμή, αλλά και ενός τερματοφύλακα. Να θυμίσουμε ότι ήδη έχουν αποκτηθεί ο αμυντικός Παύλος Μπαρέκας από τον Πηλέα, ενώ ο Μαγνησιακός έκανε δικό του και τον επιθετικό Σπύρος Αντωνόπουλος από την ΑΠΟΒ, που αγωνίστηκε και πέρυσι στους «κυανόλευκους» με τη μορφή δανεισμού.
Αύριο Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο «Κιούπι» η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και θα δοθεί στους παίκτες ο απαραίτητος αθλητικός εξοπλισμός. Η προετοιμασία ορίστηκε να αρχίσει τη Δευτέρα 5 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr