Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Πανηγυρική δικαίωση του Κώστα Θεοδώρου από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ


Δικαιώθηκε πανηγυρικά ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της ΕΠΣΘ κ. Κώστας Θεοδώρου, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στη συνεδρίασή της εξαφάνισε την ποινή των τριών χρόνων γα δυσφήμιση που του είχε επιβάλει η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ με πρόεδρο τον κ. Τάσο Μπατζιάκα, παρουσία πέντε συμβούλων της.
Όπως...

...αναφέρει το diaititis.gr: "Ο προεδρος της επιτροπής συνταξιούχος αρεοπαγίτης Γ.Λεοντής στάθηκε στο πειθαρχικό δίκαιο που αναφέρει πως για περιπτωσεις οπου ενας παράγοντας ΕΠΣ εχει υποπέσει σε παράβαση ,αρμόδια για να αποφασίσει είναι η πειθαρχικη επιτροπή της ΕΠΟ και όχι το συμβούλιο της ενωσης. Η ΕΠΣ Θεσσαλίας εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο Βασιλη Κοντοβαζαινίτη που ζητησε αναβολή της υποθεσης γιατι δεν του ειχαν στειλει τα χαρτιά της υποθεσης
Η πλευρά του Κωστα Θεοδώρου που ηταν παρον στην εκδίκαση με δικηγόρο τον Κώστα Μπάιμπα υποστήριξε ότι η αναβολή που ζητάει η ΕΠΣ Θεσσαλίας είναι προσχηματική για να μην μετάσχει ο επικεφαλης της αντιπολίτευσης στην εκτακτη γενικη συνέλευση που γινεται αποψε με θεματα αναδιάρθρωση κατηγοριών και παρουσια γιατρών στους αγώνες της ΕΠΣ Θεσσαλίας..Το δικαστήριο ως εκ τουτου προχώρησε στην εκδικαση της υποθεσης και εξαφάνισε την τιμωρία που δεν εστεκε και πλεον ο Θεοδωρου επανέρχεται δριμύτερος στις συνεδριάσεις της ενωσης οπου η πλειοψηφία είναι οριακη"
Με μεγάλο λοιπόν ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΘ, όπου θα παραστεί ο κ. Κώστας Θεοδώρου ο οποίος σήμερα έδωσε το παρών στην Αθήνα για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr