Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Ξεκίνησε προετοιμασία η ΑΕΔ που έκανε και 3 μεταγραφές


Σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία της Α.Ε.Δ για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μαζί με την πρώτη συνάντηση της ομάδος έγινε και ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον...
...π. Γεώργιο με τις ευχές και τις ευλογίες του για μία υγιή πάνω από όλα σεζόν. Μετά το πέρας του Αγιασμού ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Διάκος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλό ξεκίνημα και πολλές επιτυχίες, εκτός των άλλων όμως τόνισε πως πάνω από όλες τις επιτυχίες αυτοσκοπός της ομάδας είναι το ενωτικό κλίμα αλλά και η ευγενής άμιλλα. Σειρά πήρε ο Γιώργος Κωστούλας, γενικός αρχηγός της Α.Ε.Δ, ο οποίος ευχήθηκε επίσης μία υγιεί χρονιά όπως επίσης ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές το τι ισχύει φέτος στην ομάδα.
Μετά την ομιλία, ο προπονητής της Α.Ε.Δ, Στέφανος Ξηροφώτος έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η προπόνηση η οποία περιελάμβανε πολύ τρέξιμο αλλά και επαφή με την μπάλα.
Εν κατακλείδι η Α.Ε.Δ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ρομάριο και Γιάννη Μόσιου από Κύμη και Ακρόπολη Σέσκλου αντίστοιχα. Ο Ρομάριο είναι δεξί μπακ και προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύμη, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Ο Γιάννης Μόσιος είναι μεσοεπιθετικός και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ακρόπολη Σέσκλου.

πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr