Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Σε αδιέξοδο η Δόξα-Με 10 επαγγελματίες η χθεσινή πρώτη προπόνηση


Αφού απασχόλησαν τον κόσμο της Δόξας για πέντε εβδομάδες, παγώνοντας κάθε εξέλιξη, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη εποχή για την ομάδα, όπου παλεύει να βρει το δρόμο της διοικητικά και να αποφύγει τα χειρότερα, οι αδερφοί Σεργιάδη με μια από κοινού ανακοίνωση με τον Σάμιο, κοινοποίησαν ότι «δεν επιθυμούν την ανάμειξή τους στα διοικητικά της ομάδας».
Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην...
...επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, η οποία στο τέλος της περιλαμβάνει τα ονόματα των Αθανάσιου Σάμιου και Λεωνίδα Σεργιάδη, αναφέρονται πιο αναλυτικά τα εξής:
"Συναντηθήκαμε πριν από λίγο στο γραφείο μου με τον κύριο Λεωνίδα Σεργιάδη. Μου ανακοίνωσε πως μετά την πίεση που δέχθηκαν το τελευταίο διάστημα ο ίδιος και ο αδελφός του Χρήστος Σεργιάδης, δεν επιθυμούν για λόγους υγείας την ανάμειξη τους στα διοικητικά της ομάδας. Κατόπιν τούτου οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με την μεταβίβαση του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, στους αδελφούς Σεργιάδη θεωρείται λήξασα".
Ήδη εδώ και αρκετό διάστημα, με τα απανωτά «φεύγω και επανέρχομαι» που προηγήθηκαν, η δυναμική της κίνησης είχε απαξιωθεί στις τάξεις των Δραμινών φιλάθλων. Μοιραία λοιπόν, μαζί με τις ανούσιες αιτιολογήσεις που αναφέρονται σε «λόγους υγείας» και σε «πιέσεις», το δεδομένο πλέον είναι ότι η Δόξα για άλλη μια τέτοιου είδους περίπτωση είναι το μεγάλο θύμα της ιστορίας.
Μετά την ιστορία των αδερφών Σεργιάδη και των παρατρεχάμενων τους, που σύμφωνα με την γνώμη πολλών κατέληξε σε ένα φιάσκο, επιστρέφουμε στην σκληρή πραγματικότητα που θέλει την ομάδα να προσπαθεί δειλά-δειλά να βγει από τον αγωνιστικό λήθαργο στον οποίο έχει περιέλθει μετά απ' όλα αυτά. Στις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση και αυτό που έχει ανάγκη η ομάδα είναι ηρεμία, ανασύνταξη και προσπάθεια από κοινού, ώστε κάποια στιγμή –άμεσα- να μπορέσει να ορθοποδήσει.
Οι διέξοδοι...
Τρεις είναι οι επιλογές που έχει σήμερα ο Σάμιος και μετά και μετά και την προχθεσινή δήλωση παραίτησης από τη θέση του προέδρου.
Η πρώτη είναι να του προκύψει ΑΜΕΣΑ κάποιος φερέγγυος και σοβαρός αγοραστής που να πάρει επάνω την ομάδα και να της δώσει την δυναμική που της αξίζει.
Η δεύτερη είναι να βρει ένα σχήμα που θα τρέξει την ομάδα, το οποίο όμως πρέπει να είναι και αυτό αξιόπιστο και ικανό τόσο οικονομικά όσο και διοικητικά.
Η τρίτη είναι αυτή που μάλλον δεν θα την προτιμά, καθώς θα πρέπει να δώσει κάπου τις μετοχές του, για να οδηγηθεί η ομάδα σε διοίκηση πρωτοδικείου. Ωστόσο αυτή είναι η περίπτωση που θα αποδεικνύει περίτρανα ότι όντως θέλει να φύγει από την Δόξα και από το ποδόσφαιρο γενικότερα.
Η πρώτη προπόνηση της σεζόν
Με τις διοικητικές εξελίξεις γνωστές από το μεσημέρι, έγινε χθες, στο γήπεδο της Δόξας, η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας με πρωτοβουλία του γενικού αρχηγού Αντώνη Κασδοβασίλη. Το "παρών" έδωσαν 10 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που αυτή την στιγμή έχουν συμβόλαια με την Δόξα. Αναφερόμαστε στον τερματοφύλακα Κώστα Δαύκο και τους Αμανατίδη Χρήστο, Κανετίδη Κώστα, Κασσό Πασχάλη, Μρκσιάν, Μουδούρογλου Σάββα, Μπουτζίκο Νίκο, Στεριανό Γιάννη, Στάικο Σάκη, Χιντασέλι Αλέξανδρο, ενώ συμβόλαιο με την ομάδα έχει και ο Μπαλής Κώστας που είναι φαντάρος όμως και δεν παραβρέθηκε. Αντίθετα, στο γήπεδο βρέθηκε κανονικά ο έμπειρος αμυντικός Μιλένκοβιτς που δεν έχει συμβόλαιο, αλλά επιθυμεί να συνεχίσει στην Δόξα, όπως και ο νεαρός τερματοφύλακας Ορέστης Μένγκα.
Στην προπόνηση που ακολούθησε υπό τις οδηγίες του Αντώνη Κασδοβασίλη, γυμνάστηκαν και 8 παίκτες από την ομάδα Νέων της Δόξας, που θα πλαισιώνουν πλέον την μεγάλη ομάδα. Πρόκειται για τους: Στεριανό Κυριάκο, Περσίδη Γιάννη, Νικολαϊδη Άρη, Κελεσίδη Ραφαήλ, Σιάμπο Νίκο, Ιωσηφίδη Δημήτρη, Λέκοβιτς και Τσιακουρίδη Σίμο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ - sportdrama

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr