Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Διεθνές Summer Camp Kyokushinkai Καράτε στη Σκιάθο


To 16o Διεθνές Summer Camp Kyokushinkai Καράτε «Σκιάθος 3013» διοργανώνει η Ένωση εκπαιδευτών του Ελληνικού kyokushinkai, 25η με 29η Ιουνίου στο όμορφο νησί της Σκιάθου , με την στήριξη του Δήμου Σκιάθου. Η διαμονή των αθλητών θα γίνει στο φημισμένο 5 αστέρων Ξενοδοχείο Skiathos Palace, και η προπόνηση θα διεξάγεται στην παραλία Κουκουναριών, τη διάσημη παραλία της Σκιάθου και μια από της δημοφιλέστερες παραλίες της Ευρώπης, γνωστή ως "χρυσή άμμος".
Το καλοκαιρινό κάμπινγκ της 'Ένωσης ,πραγματοποιείται για...
...16η συνεχή χρονιά και είναι γνωστό παγκοσμίως μιας και έχουν προσκληθεί και διδάξει μεγάλα ονόματα του πιο σκληρού συστήματος Kyokushinkai καράτε (Ιάπωνες μεγάλοι δάσκαλοι αλλά και Ευρωπαίοι) και έχουν εντυπωσιαστεί από την άψογη διοργάνωση τόσο σε προπονητικό επίπεδο σύμφωνα με τα ιαπωνικά πρότυπα αλλά όσο και σε οργανωτικό λόγω της διαμονής στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο και της φυσικής ομορφιάς της περιοχής. Στο Διεθνές καλοκαιρινό κάμπινγκ έχουν προσκληθεί και αναμένεται να συμμετάσχουν Αθλητές και Εκπαιδευτές από την Τουρκία , Μολδαβία , Αγγλία , Βουλγαρία , Δανία , ενώ σημαντική θα είναι η παρουσία των Ελλήνων εκπαιδευτών και Αθλητών από τον Βόλο , Ρόδο , Κιλκίς, Πολύκαστρο , Αγρία , Ν. Ιωνία, Στεφανοβίκειο , Ζαγορά , Τσαγκαράδα, Κομοτηνή και Αθήνα.
Επίσημοι Εκπαιδευτές , θα διδάξουν το παραδοσιακό και αγωνιστικό ΚNOCK-DOWN ΚΥΟKUSHINKAI KARATE oι Shihan Cyril Andrews Αρχηγός Εκπρόσωπος του Βρετανικού και Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης -6 DAN ,ο Έλληνας Αρχηγός Εκπρόσωπος Shihan Γιώργος Κοσμίδης 5 DAN και ο Sensei Αρχηγός Βορείου Ελλάδος Μελικιάδης Οτάριο 4 DAN.
Την οργάνωση και επιμέλεια του SUMMER CAMP , ανέλαβαν η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Βίκυ Κοσμίδου και ο Γ. Γραμματέας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ KYOKUSHINKAI Βόλου , Κουφογεώργος Απόστολος.Στο Διεθνές Summer Camp ,έχει προσκληθεί και θα διδάξει και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ , Μπουλoύμπασης Χρήστος - Αρχηγός του WADO - RYO , 8 DAN , ενώ αναμένονται και εκπαιδευτές από άλλα στυλ ΚΑΡΑΤΕ , καθώς και Μέλη της Εθνικής Ομάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ .Το κόστος της διαμονής,διατροφής και του σεμιναρίου είναι προσιτό για όλους τους αθλητές και εκπαιδευτές.
Eπίσημος χορηγός της διοργάνωσης το κατάστημα αρωμάτων Refan Βόλος Σ.Σπυρίδη 45-Ερμού.Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 24210-22771 καθώς και στα στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.kyokushinkai.gr.

Πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr