Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Διακόσια παιδιά στο τουρνουά του Γ.Σ. Βόλου. Εντυπωσιακή η τελετή λήξης (photos)


Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε το εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ που πραγματοποίησε ο Γ.Σ. Βόλου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του. Συμμετείχαν 200 παιδιά, χωρισμένα σε 16 ομάδες, ενώ έγιναν 55 αγώνες, όπως και πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια.
Το τουρνουά που αποτελεί πλέον θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας διοργανώθηκε με άριστο τρόπο από τους προπονητές Γιώργο Κοσμάτο, Γιώργο Ντάκη, Παναγιώτη Τύμπα, Αντρέα Τσιριγωτάκη, Χρήστο Αθανασιάδη με επικεφαλής τον υπεύθυνο του τμήματος Αντρέα Κουρουπάκη.
Στη χθεσινή λήξη του...
...τουρνουά τιμήθηκαν οι πιο συνεπείς αθλητές στις προπονήσεις π' όλα τα τμήματα και συγκεκριμένα οι: Στεργιόπουλος Παναγιώτης, Στύλλας Γιάννης. Βουτσελάς Δημήτρης, Χίμαντάς Αντώνης, Κυριαζής Κώστας, Κοζανίτης Λευτέρης, Κουμπρετζιώτης Γιάννης, Κατσαούνης Γιώργος, Πολυχρονίδης Κώστας, Χόντος Αλέξανδρος, Λούτας Στράτος και Χατζηγιάννη Βασιλική.

Επίσης τιμήθηκαν οι διακριθέντες στο τουρνουά και συγκεκριμένα: 1ος στα τρίποντα ο Βασίλης Ακρίτας, 1ος στα σουτ Διαμαντόπουλος Βασίλης και πρώτος στις βολές ο Απόστολος Τσιώτας.
Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η ΕΨΑ, η Coca Cola και οι αδελφοί Πασχούδη. Μετά το τέλος του τουρνουά παρουσία εκατοντάδων γονέων ακολούθησε πάρτι με πίτσες και αναψυκτικά.
Στην κατηγορία Small πρώτη ομάδα αναδείχθηκαν οι Denver Nugets
Στην κατηγορία junior οι Sacramento Kings
Στην κατηγορία Large οι Detroit Pistons
 
πηγή κειμένου: goalpost.gr
 
πηγή φωτογραφιών: gsvoloubasket.blogspot.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr