Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Τους αγώνες Kids’ Athletics της IAAF διοργάνωσε η Νίκη Βόλου


Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή αθλητών το Σάββατο 8 Ιουνίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου οι αγώνες του προγράμματος KIDS' ATHLETICS της IAAF που συνδυάζουν παιχνίδι, ομαδικότητα και άθληση από το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου. Είναι ένας νέος τρόπος γνωριμίας των παιδιών με τον αθλητισμό, διασκεδάζοντας με...
...τα ομαδικά αγωνίσματα και καλλιεργώντας από νωρίς το αθλητικό πνεύμα. Οι αγώνες αυτοί είναι κάτι πρωτόγνωρο και διαφορετικό που ενθουσιάζει και αρέσει στα παιδιά. Οι αθλητές/τριες που άγγιζαν τους 120 χωρίστηκαν ηλικιακά σε δύο κατηγορίες (Α'-Β'-Γ' Δημοτικού) και (Δ'-Ε'-ΣΤ' Δημοτικού), δημιουργώντας στην κάθε κατηγορία 8 ομάδες των 8 αθλητών και περνώντας από 9 διαφορετικά αγωνίσματα του στίβου. Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα γιορτής και με την συνοδεία μουσικής όλοι οι αθλητές διασκέδασαν και χάρηκαν αυτή τη διοργάνωση η οποία διεξήχθη ως κλείσιμο της χρονιάς για τους μικρούς μας αθλητές. Στο τέλος ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των ομάδων και απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.
Οι προπονητές του τμήματος στίβου: Παρασκευόπουλος Παύλος, Αηδονίδου Δήμητρα, Σκουργιά Ελένη, Κολλυμένου Βάσω και Βλαχάβας Αποστόλης εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη!

πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr