Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

«Δεκάρι» από την Ισπανία φέρνει ο Ολυμπιακός Β.


Ο Ολυμπιακός από τον Ιανουάριο και μετά είχε στη δύναμή του εννέα ξένους ποδοσφαιριστές. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θέλουν να μειωθεί ο αριθμός των ξένων της ομάδας και παράλληλα θα προσπαθήσουν οι ξένοι που θα έρθουν στον Ολυμπιακό να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά.
Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει επίσημα η παραμονή των Μάριο Μπρέσκα, Γιανίκ Γενγκά και Εγκούτου Ολίσε. Το συμβόλαιο του...
...πρώτου έχει λήξει και ο Σλοβάκος επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας. Οι Γενγκά και Ολίσε έχουν ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι θέμα της διοίκησης να τους κρατήσει στην ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα και ιδιαίτερα ο Γενγκά. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με δύο παίκτες από την Ισπανία και δύο από την Αργεντινή, με τους οποίους βρίσκεται κοντά σε συμφωνία. Ο ένας Ισπανός είναι «δεκάρι» και το βιογραφικό του είναι πολύ καλό. Όλοι οι ξένοι που θα αποκτηθούν να αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση.
Όπως τόνισε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, ανακοινώσεις για μεταγραφές δεν πρόκειται να γίνουν πριν τις 5 Ιουλίου, όπου λήγει η προθεσμία που έχει δώσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. κ. Δημήτρης Καραγιάννης σε όποιον επιθυμεί να καταθέσει πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ.

πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr