Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Όλα ανοιχτά για το ΕΑΚ


Αύριο Δευτέρα (1/7) στις 10 το πρωί είναι προγραμματισμένη, ως γνωστόν, η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Δημήτρη Καραγιάννη, με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Παύλο Μαβίδη και τον πολιτικό μηχανικό κ. Γιώργο Γίδαρη, με θέμα συζήτησης το ΕΑΚ και κατά πόσο μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα στατικής επάρκειας που υπάρχουν στο στάδιο, προκειμένου να...
...πάρει άδεια λειτουργίας και να το χρησιμοποιήσει ο Ολυμπιακός Βόλου, ως έδρα, την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Μπορεί ο κ. Καραγιάννης να τόνισε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναλαμβάνει τις εργασίες που απαιτούνται στο στάδιο, προκειμένου να πάρει άδεια λειτουργίας το ΕΑΚ (από τον Δήμο Βόλου θέλει να αναλάβει τον χλοοτάπητα), όμως στην περίπτωση που θα χρειαστεί η ΠΑΕ να δαπανήσει αρκετά χρήματα, σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, ίσως η διοίκηση κάνει πίσω. Από την άλλη οι εργασίες που θα πρέπει να γίνουν μπορεί να πάρουν χρόνο, καθώς ήδη θα έπρεπε το θέμα του ΕΑΚ να το είχε ανακινήσει νωρίτερα η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.
Αύριο τα σπουδαία για το ΕΑΚ, καθώς από τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί θα φανούν και οι προθέσεις των δύο πλευρών και αν τελικά υπάρχει ελπίδα ο Ολυμπιακός Βόλου να επιστρέψει στη φυσική του έδρα.

πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr