Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Ο Βαγγέλης Βουρούκος στον πάγκο του Γ.Σ. Αλμυρού


Ο Βαγγέλης Βουρούκος θα είναι ο νέος προπονητής του Γ.Σ.Α. και απομένει πλέον μόνο η επίσημη ανακοίνωση πρόσληψης, κάτι που θα γίνει σήμερα το απόγευμα.
Το απόγευμα της Τρίτης θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε ο έμπειρος κόουτς να αρχίσει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της ομάδας.
Ο βολιώτης προπονητής θα...
...βρίσκεται για τέταρτη φορά στον πάγκο των «κυανολεύκων», στα 40 χρόνια της προπονητικής του καριέρας. Οι τρεις προηγούμενες φορές που είχε τα ηνία του Γ.Σ.Α. ήταν τις περιόδους 1995-1996 και 2003-2004 -όταν και είχε καταρρίψει όλα τα ρεκόρ, κατακτώντας και το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ- ενώ η τρίτη ήταν το 2007.
Η πολύχρονη καριέρα του στην προπονητική άρχισε το 1982, όταν και διετέλεσε βοηθός του Γιάτσεκ Γκμοχ στη Λάρισα, ενώ έχει καθίσει κι ο ίδιος στον πάγκο των «βυσσινί» ως πρώτος τη χρονιά 2001-2002 (Γ' Εθνική).
Επίσης, τη διετία 1999-2001 ήταν στον πάγκο της Νίκης Βόλου (Β' και Γ' Εθνική κατηγορία), ενώ έχει διατελέσει προπονητής στους ερασιτέχνες της Προοδευτικής, στον Α.Ο. Ποντίων Νίκαιας Πειραιά, ενώ στον τοπικό ποδόσφαιρο έχει περάσει μία χρονιά από τον πάγκο του Ηρακλή Βόλου.
Η φιλοσοφία του Βαγγέλη Βουρούκου για τη λειτουργία μιάς ομάδας είναι γνωστή σε όλους και στηρίζεται σε τρεις πυλώνες. Ομάδα που να αποτελείται επί το πλείστον από ντόπιους παίκτες, συμμετοχή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το ρόστερ και να μένει ευχαριστημένος ο φίλαθλος που θα έρχεται στο γήπεδο να παρακολουθήσει τον Γ.Σ.Α., βλέποντας ελκυστικό ποδόσφαιρο.

πηγή: Ο Λαός του Αλμυρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr