Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Αιχμές Μαρινάκη για Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζο


"Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Μόνοι μας είμαστε παντοδύναμοι", είπε μεταξύ άλλων ο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο 6ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, αφήνοντας στη συνέχεια αιχμές για Μελισσανίδη, Σαββίδη και Αλαφούζο:
"Πληρώσαμε για να πάρουμε την ομάδα, πληρώσαμε τα χρέη. Πληρώσαμε και...
...για το Καραΐσκάκη. Ούτε μας χαρίζουν ομάδες και γήπεδα, όπως σε άλλους, ούτε μπήκαμε στο ποδόσφαιρο για να παίρνουμε δουλειές ή να κάνουμε πολιτική". Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στη συνέχεια και για την "καραμέλα του Τσάμπιονς Λιγκ", ενώ επιβεβαίωσε τις συνομιλίες για Ντομίνγκες. ''Ό,τι χρειάζεται για την ομάδα, θα γίνει'', υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο 6ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας και βλέπετε ότι είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Μια γροθιά. Πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που είμαστε οπαδοί αυτής της ομάδας. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, πόλο. Θριαμβεύουμε παντού. Και όσο είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι θα είμαστε πάντα στην κορυφή! Και όλοι οι άλλοι απέναντι μας. Μην το ξεχνάτε αυτό!
Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Μόνοι μας είμαστε παντοδύναμοι. Και να σας πω και κάτι; Εμείς μπήκαμε στον Ολυμπιακό και πληρώσαμε για να πάρουμε την ομάδα, πληρώσαμε τα χρέη. Πληρώσαμε και για το Καραΐσκάκη. Ούτε μας χαρίζουν ομάδες και γήπεδα, όπως σε άλλους, ούτε μπήκαμε στο ποδόσφαιρο για να παίρνουμε δουλειές ή να κάνουμε πολιτική. Εγώ δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πειράξει τον Ολυμπιακό. Είναι το πάθος μου και δίνω τα πάντα και το ξέρετε.
Για να τελειώνουμε με την καραμέλα του Τσάμπιονς Λιγκ ή μάλλον των χρημάτων από τη διοργάνωση. Είναι 20 εκατομμύρια και το μπάτζετ μας είναι πάνω από 50. Για να τελειώνουμε με αυτό το παραμυθάκι. Και την πρώτη χρονιά που δεν υπήρχε το Champions League, ματώσαμε οικονομικά. Τα λέω αυτά για να ξέρετε τι γίνεται.
O Ολυμπιακός τη χρονιά που έρχεται θα είναι ακόμα καλύτερος και θέλουμε γεμάτο το Καραΐσκάκη! Γι' αυτό το λόγο τα διαρκείας θα έχουν μείωση 20% και περισσότερο σε κάποιες άλλες περιπτώσεις. Θα υπάρχει οικογενειακή εξέδρα, θα υπάρχει εξέδρα για κοινωνικές ομάδες που υποφέρουν με την κρίση. Θα τα δείτε όλα τη Δευτέρα στην παρουσίαση. Θέλω γεμάτο το Καραΐσκάκη. Όταν μπαίνουμε σε αυτό το γήπεδο, το ξέρετε, γεμίζουμε ενέργεια και δύναμη!
Ό,τι χρειάζεται για την ομάδα, θα γίνει. Έχουμε πάρει Ντε Βινσέντι, Ολαιτάν, Σάμαρη, Σαλίνο, Βάις και συνεχίζουμε... Ελπίζω τις επόμενες μέρες να έρθει στην ομάδα και ο Αμαλφιτανό, συζητάμε και με τον έμπειρο Τσόρι Ντομίνγκες. Ξαναλέω: θα γίνει ότι πρέπει και γίνεται ήδη!
Τα 99 ονόματα από τα 100 που γράφονται δεν τα ξέρω ούτε κι εγώ. Διαψεύδουμε, το βλέπετε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά όλη μέρα...
Θέλουμε δυνατούς αντιπάλους. Έτσι γινόμαστε καλύτεροι και εμείς. Στον αθλητισμό η πίεση σε πάει ψηλότερα. Ας προσπαθήσουν λοιπόν να μειώσουν τη διαφορά!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr