Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Τσάνας: Εκπληρώσαμε το στόχο μας


Στα ουράνια ο Κώστας Τσάνας και τα... τρελά μωρά του. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, μετά την πρόκριση της Ελλάδας στις 16 κορυφαίες ομάδες του Μουντιάλ Νέων 2013, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος με τη σπουδαία επιτυχία.
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, γιατί καταφέραμε να εκπληρώσουμε στο έπακρο τον πρώτο μας στόχο, που δεν ήταν άλλος από την πρόκρισή μας στις 16 καλύτερες ομάδες του...
...κόσμου», τόνισε αρχικά.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, θέλαμε, μπορούσαμε και έπρεπε να το κερδίσουμε, αλλά μας έλειψε το καθαρό μυαλό σε μία φάση. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο, δεν αφήσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο, παίξαμε πολύ καλά, όμως δεχτήκαμε την ισοφάριση από μια στιγμιαία αδράνεια. Εφόσον θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση, τέτοιες στιγμές όπως αυτή που δεχτήκαμε το γκολ πρέπει να τις ελαχιστοποιήσουμε, για να μην πω εξαφανίσουμε. Για μένα το γεγονός ότι, μετά τη λήξη κι ενώ είχαμε προκριθεί και μάλιστα ως πρώτοι από τον όμιλο, τα παιδιά ήταν στενοχωρημένα και με χαμηλωμένα κεφάλια, λες και είχαμε αποκλειστεί, δείχνει πολλά. Απεικονίζει τι συμβαίνει εντός της ομάδας, ποιες είναι οι φιλοδοξίες και οι στόχοι τους και εκτιμώ ότι πρόκειται για πολύ σημαντικό και θετικό σημάδι για την περαιτέρω παρουσία μας στη διοργάνωση αυτή.
Πλέον, επιστρέφουμε στο Γκαζιαντέπ, την πόλη από την οποία ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια, και περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας. Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα ότι εμείς πάμε ως πρώτοι και η ομάδα που θα βρούμε απέναντί μας θα έχει περάσει ως τρίτη. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και οφείλουμε τον προσήκοντα σεβασμό απέναντι σε όλες τις ομάδες, πρέπει να δείξουμε την ίδια αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία που είχαμε μέχρι τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr