Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Παρελθόν από τη Νίκη Βόλου ο Φλίγκος


Χώρισαν οι δρόμοι της Νίκης Βόλου και του Κώστα Φλίγκου μετά από μία επιτυχημένη συνεργασία ενός χρόνου. Ο δυναμικός επιθετικός αποτέλεσε την αιχμή της επίθεσης της βολιώτικης ομάδας το περισσότερο χρονικό διάστημα του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να εκτοπίσει το «βαρύ» όνομα του Γιάκομπ και κατακτώντας επάξια θέση βασικού.
Η Νίκη του έδωσε την ευκαιρία για να πραγματοποιήσει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς από τη Δ' Εθνική βρέθηκε να αγωνίζεται στα γήπεδα της Β' Εθνικής και το όνομά του "ακούστηκε" σ' όλη την ελληνική, ποδοσφαιρική επικράτεια μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας του.
Τα 11 γκολ...
...σε 42 συμμετοχές μπορεί να τον έχρισαν 1ο σκόρερ του βολιώτικου συλλόγου, όμως αγωνιζόμενος σε μία ομάδα που συγκαταλέγεται σ' αυτές με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες του πρωταθλήματος η παραγωγικότητά του θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Νίκη Βόλου δεν έκανε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας στον Κώστα Φλίγκο, δίνοντάς του την ευκαιρία να διαλέξει αυτός τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τις τελευταίες μέρες τα σενάρια για μετακίνησή του στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης είχαν «φουντώσει», όμως ο Παναιγιάλειος φαίνεται πως αποτελεί την επιλογή του πρώην, πλέον, επιθετικού της Νίκης Βόλου.

πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr