Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Δύσκολη η επιστροφή του Ολυμπιακού Β. στο ΕΑΚ


Τα προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν στο ΕΑΚ, με πιο σημαντικό βέβαια αυτό της στατικής επάρκειας σε όλε τις κερκίδες του σταδίου, φαίνεται να αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της έδρα.
Ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, κ. Παύλος Μαβίδης, ξεκαθάρισε πως δεν...
...υπάρχουν χρήματα στο δήμο για να γίνουν εργασίες στο ΕΑΚ, ενώ στην περίπτωση που το κόστος των εργασιών είναι υψηλό, δύσκολα η ΠΑΕ θα προχωρήσει στο να φτιάξει η ίδια το ΕΑΚ, ακόμη και αν ο δήμος της το παραχωρήσει για αγωνιστική έδρα της περιόδου 2013-14. Επίσης, θα πρέπει να υπολογιστεί και ο χρόνος που θα απαιτηθεί για να γίνουν οι εργασίες στο ΕΑΚ και κατά πόσο αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Football League.
Η συνάντηση που θα έχει την Δευτέρα (1/7) ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης, με τον κ. Παύλο Μαβίδη και τον μηχανικό του δήμου Βόλου, κ. Γιώργο Γίδαρη αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά το ΕΑΚ και κατά πόσο είναι εφικτή ή όχι η επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου στη φυσική του έδρα.

Πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr