Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

Πολλά τα μεταγραφικά μέτωπα στον Παναθηναϊκό


Κρίσιμο αναμένεται το επόμενο δεκαήμερο για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι έχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα και επιθυμούν να έχουν κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.
Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ασφαλώς το θέμα του Έρικ Φάλκενμπουργκ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Στο ραντεβού της Πέμπτης (27/6) δεν επήλθε συμφωνία, ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία πως...
...τελικά ο παίκτης θα αποκτηθεί.
Ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί προσωπικά με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του για να ξεπεραστούν οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν. Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον παίκτη στο οικονομικό, αλλά και στη διάρκεια του συμβολαίου του (τριετές). Η διαφωνία, όμως, που διέκοψε τις συζητήσεις ήταν στην προκαταβολή που θα πάρει ο παίκτης, αλλά και στη συχνότητα των δόσεων.
Οι «πράσινοι» πιστεύουν, πάντως, πως τελικά ο παίκτης θα υπογράψει.
Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές με τον Μάρκους Μπεργκ, μία υπόθεση που έχει αναλάβει ο Νίκος Νταμπίζας. Ο παίκτης είναι θετικός, αλλά οι πράσινοι πρέπει να πείσουν το Αμβούργο να τον αφήσει ελεύθερο.
Παράλληλα, ο Νταμπίζας φαίνεται πως έχει εντοπίσει κι έναν στόπερ στη Γερμανία, τον οποίο αναμένεται να συναντήσει τις επόμενες ημέρες.
Τέλος, στο «τριφύλλι» κυνηγάνε παράλληλα και το "μπαμ" με τον Μαχαμαντού Ντιαρά, τον οποίο ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει ειδικά αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Γιώργου Καραγκούνη, με τον οποίο θα υπάρξει συνάντηση της επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr