Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Θέλει πίσω τον Κατσικοκέρη ο Εργοτέλης


Η αλήθεια είναι ότι στη διαδικασία ξεκαθαρίσματος του ρόστερ που συντελέστηκε στον Εργοτέλη πριν από ένα χρόνο, δεν έφυγαν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Άλλοι παίκτες αποδεσμεύτηκαν κοινή συναινέσει, άλλοι ζήτησαν επιτακτικά να λυθεί το συμβόλαιό τους, σε άλλους απλώς δεν έγινε ανανέωση, ενώ υπήρξε και μια περίπτωση που προσέφερε ένα σοβαρό ποσό στα ταμεία της κρητικής ΠΑΕ. Η εν λόγω περίπτωση ήταν του Νίκου Κατσικοκέρη, για τον οποίο η ΑΕΚ προσέφερε πέρσι τον καλοκαίρι ένα...
...σεβαστό ποσό. Ο φορ από την Αμφιλοχία έκανε το άλμα στην καριέρα του, αλλά ο... αντίθετος άνεμος τον έφερε πιο πίσω και από τη σημείο εκκίνησης. Ο Λίνεν δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου, με αποτέλεσμα η χρονιά που πέρασε να θεωρείται για τον Νίκο χαμένη. Και σε συνδυασμό με τη διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο 25χρονος φορ είναι πλέον ελεύθερος. Η κουβέντα με τον Σταύρο Λαμπράκη είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό να γίνει. Όταν ακόμη οι δυο πλευρές δεν είχαν στο μυαλό τους το ενδεχόμενο συνεργασίας. Περισσότερο... εθιμοτυπικό χαρακτήρα θα είχε η συνάντηση. Ωστόσο, τα δεδομένα ωθούν σε μια νέα συνεργασία των δυο πλευρών. Υπό προϋποθέσεις, βέβαια. Βασικότερη όλων είναι η εξασφάλιση αδειοδότησης από την ΠΑΕ Εργοτέλης. Μόνο σε αυτή την περίπτωση οι «κιτρινόμαυροι» θα αποκτήσουν και δεύτερο – έπειτα από τον Ηλία Αναστασάκο – επιθετικό άνω των 24 ετών. Εφόσον, λοιπόν, εξασφαλιστεί η αδειοδότηση, ο επιστροφή του Κατσικοκέρη θα είναι πάρα πολύ πιθανή.
Στον Εργοτέλη γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται πήραν από εκείνον περισσότερα από όσα περίμεναν όταν τον απέκτησαν από τον Πλατανιά της Γ' Εθνικής τότε, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης αντιλαμβάνεται ότι έπειτα από την άτυχη σεζόν στην ΑΕΚ, μπορεί σε ένα γνώριμο για εκείνον περιβάλλον να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

πηγή: cretesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr