Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Σ. Τσιώλης: Δυο-τρεις μεταγραφές και πάλι έξοδος στην Ευρώπη οι στόχοι του Αστέρα


Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς για τους Αρκάδες, έθεσε ως στόχο την εκ νέου έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη. Αναλυτικά:
«Πρώτα από όλα ένα ακόμα ξεκίνημα. Το σημαντικό είναι ότι μέσα σε μια ομάδα που βγάζει υγεία, έτσι και τώρα παρόλο που το ρόστερ δεν είναι συμπληρωμένο, ξεκινάμε έχοντας πάντα σαν στόχο την προηγούμενη χρονιά. Πάντα πρέπει από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς να...
...βάζουμε τον επόμενο στόχο. Η ομάδα έχει τις προϋποθέσεις και να ξανακάνει τα ίδια πράγματα και να στοχεύει, γιατί όχι, ακόμη περισσότερα πράγματα ή μάλλον ακόμα μεγαλύτερους στόχους», ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Τσιώλη ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν είναι εύκολο, έφυγαν βασικοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα, έληξαν τα συμβόλαια τους, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι η ομάδα. Η ομάδα έχει τις προϋποθέσεις και όπως λέει ο ιδιοκτήτης μας ο κ. Καϋμενάκης, το ποδόσφαιρο είναι ένα ποτάμι. Νομίζω ότι και οι παίκτες που ήρθαν και εκείνοι που θα έρθουν θα κάνουν μια πολύ αξιόμαχη ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε ξανά αυτό που κάναμε την προηγούμενη σεζόν και όπως είπα, γιατί όχι κάτι παραπάνω».
Σε ερώτηση για τις μεταγραφές, απάντησε: «Λόγω του ότι την 1η Αυγούστου έχουμε το πρώτο παιχνίδι, επείγει τουλάχιστον 2-3 θέσεις ακόμα να τις καλύψουμε, μέχρι να φύγουμε στις 5 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που γίνεται στο Καρπενήσι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί οι 2-3 παίκτες θα είναι μαζί μας. Το ρόστερ θα αργήσει να συμπληρωθεί, ενδεχομένως μέχρι τις 10-12 Ιουλίου θα έχει. Περιμένουμε να τελειώσουν και κάποια πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη για κάποιους στόχους που έχουμε, αλλά αν μη τι άλλο οι βασικοί πρώτοι 12-14 ποδοσφαιριστές που θέλουμε για να πάμε στο πρώτο παιχνίδι, νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα στοχεύουμε σε δύο καλούς έμπειρους επιθετικούς-κεντρικούς επιθετικούς, όπως ένας αριστερός ακραίος επιθετικός που από πέρσι είναι η θέση που θέλω να έχω στην ομάδα. Βέβαια ο παίκτης που θα μπορέσει να αντικαταστήσει το κενό που αφήνει πίσω του ο Ράγιος».
Τέλος, για τους στόχους του Αστέρα σχολίασε: «Νομίζω ότι ένας προπονητής εκφράζεται μέσα από την απόδοση που έχει η ομάδα του. Θέλω ένα καλό συνδυαστικό, γρήγορο ποδόσφαιρο για να ενθουσιάζουμε τον κόσμο και να γίνεται αποδεκτό από όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Αυτό το κατορθώσαμε τα τελευταία 2-3 χρόνια, θέλω να πιστεύω ότι τώρα είμαστε πιο ολοκληρωμένοι για να παίξουμε ακόμα πιο γρήγορο ποδόσφαιρο. Στόχος δικός μου - πέρα από τους τίτλους γιατί αυτό είναι θέμα συγκυριών, λεπτομερειών στο τέλος, όπως ήταν και το Κύπελλο - νομίζω ότι αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα είναι η ομάδα να ξαναβγεί στην Ευρώπη και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι έπαιζε πέρσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr