Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Μ. Ρόκα: Αισθάνομαι ότι δεν λέω αντίο


Ο Μανουέλ Ρόκα αναχώρησε για την Ισπανία, την πατρίδα του, όπου θα περάσει τις διακοπές του και στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ευχήθηκε στους φίλους του καλό καλοκαίρι και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Αναλυτικά έγραψε:{...}
«I close a difficult season for me....as professional than personal...i leave spain for vacations with the same feelings like last summer....wishing to came back Greece again next season to continue my professional carrier...but one year older ...wish you a wonderful summer where ever you are .... I feel "its not goodbye».
«Κλείνει μια δύσκολη χρονιά για μένα όσον αφορά τα επαγγελματικά, παρά τα προσωπικά. Φεύγω στην Ισπανία για διακοπές με τα ίδια συναισθήματα του περασμένου καλοκαιριού. Εύχομαι να επιστρέψω στην Ελλάδα ξανά την επόμενη περίοδο για να συνεχίσω την επαγγελματική μου καριέρα. Άλλά ένα χρόνο μεγαλύτερος. Ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι σε όλους σας. Αισθάνομαι ότι δεν λέω αντίο...»

πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr