Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

Ευρεία σύσκεψη στην ΑΕΚ για τα μεταγραφικά


Ευρεία σύσκεψη που θα αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό αναμένεται να έχουν την Παρασκευή (28/06) τα στελέχη της ΑΕΚ με επικεφαλής τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και παρόντες τους Λυμπερόπουλο και Ζήκο.
Στην Ένωση θέλουν να «τρέξει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας και θα μελετηθούν όλες οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που...
...έχουν προταθεί στην ομάδα και που ενδιαφέρουν τους «κιτρινόμαυρους». Το ζήτημα του επιθετικού απασχολεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ΑΕΚ κι αναμένεται να παρθεί οριστική απόφαση για το αν θα γίνει κίνηση για τον Ολλανδό, Τζακ Τάιπ, ενώ θα εξεταστούν και τα δεδομένα των περιπτώσεων που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ.
Μια τέτοια περίπτωση είναι κι αυτή του Κώστα Καζναφέρη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» προτάθηκε στον «δικέφαλο». Επίσης, στους «κιτρινόμαυρους» έχει προταθεί κι ο Γιάννης Γκούμας ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα.
Τέλος, πέρα από τα μεταγραφικά, στη σύσκεψη της Παρασκευής (28/06) τα στελέχη της ΑΕΚ αναμένεται να πάρουν αποφάσεις και για την προετοιμασία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr