Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Περιμένουν Ψωμιάδη στην Καβάλα!


Συζητήσεις επί συζητήσεων με υποψήφιους επενδυτές που οδηγούνται σε... ναυάγια και ακόμα λύση δεν έχει βρεθεί στο ιδιοκτησιακό της Καβάλας. Αυτή τη στιγμή όλα στην ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας βρίσκονται στον αέρα και όλοι περιμένουν το... σωτήρα! Ποιος είναι αυτός; Ο Μάκης Ψωμιάδης! Πλέον, είναι κοινό μυστικό στην Καβάλα ότι όλοι περιμένουν από αυτόν να δώσει λύση για να υπάρξει επόμενη μέρα στους «Αργοναύτες». Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, βέβαια, είναι ακόμα στη φυλακή, όμως μέσα στον Ιούλιο και συγκεκριμένα μετά το πρώτο δεκαήμερο θα γίνει μια...
...προσπάθεια να αποφυλακιστεί. Αυτό, λοιπόν, το έχουν πληροφορηθεί οι άνθρωποι της ομάδας και δεν θα είναι υπερβολή εάν πούμε ότι έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους πάνω του. «Όσοι βρίσκονται στη διοίκηση αλλά και οι τοπικοί φορείς περιμένουν ότι θα δώσει λύση. Το θεωρούν δεδομένο ότι θα δώσει λύση», λένε άνθρωποι που βρίσκονται εντός των «Αργοναυτών».
Πώς θα γίνει αυτό; Είναι γεγονός ότι ο Μάκης Ψωμιάδης δεν επιτρέπεται πλέον να έχει θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ Καβάλα. Οι ιθύνοντες της ομάδας, όμως, πιστεύουν ότι μέσω των γνωριμιών που έχει θα μπορέσει να βρει ανθρώπους που θα ενδιαφερθούν να αναλάβουν τις τύχες της ΠΑΕ και να σώσουν τους «Αργοναύτες», οι οποίοι βρίσκονται... στο χείλος του γκρεμού.
Μένει να φανεί, λοιπόν, εάν θα έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια που θα γίνει από την πλευρά του Μάκη Ψωμιάδη για πρόωρη αποφυλάκισή του και αν ο ίδιος θα θελήσει να «μπλεχτεί» ξανά στα της Καβάλας. Έστω και αν αυτό γίνει... εξ αποστάσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr