Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Παντελίδης: «Ο πήχης είναι ψηλά»


Κατά την επίσημη παρουσίαση του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, τόνισε πως στόχος του είναι οι παίκτες του να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως οι Γιαννιώτες θα πραγματοποιήσουν πέντε μεταγραφές.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης που με επέλεξαν για το πόστο του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα. Ευχαριστώ και όλους εσάς για τον τρόπο που με υποδεχτήκατε. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση που μου παρουσιάζεται γιατί η περσινή ομάδα πέτυχε πάρα πολλά κυρίως λόγω της αρκετής δουλειάς. Πάνω σε αυτό εγώ και οι συνεργάτες μου, είμαστε έτοιμοι να βάλουμε ένα λιθαράκι ακόμα. Συνεργάτες μου είναι οι Χρήστος ο Τσελιόπουλος (γυμναστής τερματοφυλάκων), Γιωργος Γεωργουλόπουλος (βαηθός προπονητή) και Χρήστος Παπαϊωάννου (προπονητής φυσικής κατάστασης). Εμείς οι τέσσερεις με τη βοήθεια του ιατρικού team και του εργοφυσιολόγου θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση της νέας χρονιάς και θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν ορισμένα κενά που δημιουργήθηκαν με τη φυγή ορισμένων παιχτών και δουλεύουμε πάνω σε αυτά γιατί δεν θέλουμε να χαλάσουμε την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΣ. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και έχουμε καθυστερήσει λίγο τις μεταγραφές γιατί προσπαθούμε να πάρουμε ότι καλύτερο. Υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές που μας έχουν προταθεί αλλά καθημερινά τους εξετάζουμε εξονυχιστικά».
Για τους στόχους την νέα σεζόν: «Όσα χρόνια είμαι προπονητής δεν έχω ξανασυναντήσει παιδιά με τόσο μεγάλο κίνητρο και φιλοδοξία. Κάθε προπόνηση είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική και σε αυτό έχει παίξει ρόλο ότι έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα, γεμάτα φιλοδοξίες και δίψα για διάκριση. Με τέτοια αποδυτήρια και φιλοδοξίες, να είστε σίγουροι ότι το μέλλον θα είναι θετικό. Πάνω από όλα θέλω αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο να ευχαριστεί εμάς. Να ξέρετε ότι είμαι πολύ ειλικρινής και αν δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω θα το πω κι ας έχει κερδίσει η ομάδα. Θέλω να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο. Ξεκινάμε από εκεί και τα αποτελέσματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα».
Για τα γήπεδα : «Κάνουμε προσπάθεια σε συνεργασία με τα παιδιά του αθλητικού κέντρου και να μην επιβαρύνουμε τα γήπεδα . Να μην είμαστε στο ίδιο γήπεδο για παραπάνω από τέσσερις-πέντε ώρες ώστε να μπορέσουμε να τα κρατήσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχουμε ένα πρόγραμμα σχετικά με το που θα κάνουμε προπόνηση κάθε μέρα. Ακούω ότι όταν αρχίσει να βρέχει υπάρχει πρόβλημα αλλά θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε και αυτό».
Για το βάρος της σύγκρισης με την περσινή πορεία : «Υπάρχει βάρος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον περσινό προπονητή, στο επιτελείο του αλλά και στα παιδιά που οδήγησαν την ομάδα τόσο ψηλά μαζί με τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας. Όλοι έχουν μερίδιο στην επιτυχία. Ο πήχης είναι ψηλά αλλά και η ομάδα ξεκινάει από υψηλή βάση. Έχω κάνει πολύ δυσκολότερες δουλειές με ομάδες που ήταν τελευταίες ή είχαν πάρα πολλά προβλήματα».
Για τις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα: «Θα κάνουμε περίπου πέντε μεταγραφές»
Το μήνυμα προς τον κόσμο: «Το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση μπορούμε να κάνουμε μια ομάδα καλή, μεγάλη ομάδα θα την κάνει ο κόσμος».
Για την φιλοσοφία του: «Ο τρόπος που δουλεύουν τα παιδιά είναι ο σωστός δρόμος. Θέλω η ομάδα να έχει τη φιλοσοφία ότι στόχος είναι να παίζουμε καλά και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Αν δουλεύεις μεθοδικά από Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, σίγουρα είναι θα πετύχεις. Δεν πρέπει να τους φορτώσουμε με άγχος αλλά να τους αφήσουμε να βγάλουν αυτό που έχουν».
Για το σύστημα: «Εξαρτάται πάντα από τους παίχτες που έχεις, αλλά αυτό που πέρσι έπαιζε ο ΠΑΣ, το 4-2-3-1, είναι το αγαπημένο μου σύστημα. Είναι αυτό που έχω χρησιμοποιήσει τις περισσότερες φορές σε όποιες ομάδες έχω εργαστεί».

πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr