Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Ζαραδούκας: Ο Αστέρας δεν έχει πίεση


Ένα από τα νέα αποκτήματα του Αστέρα Τρίπολης στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι είναι ο Γιάννης Ζαραδούκας που τονίζει πως θέλει να μιλήσει με πράξεις ενόψει της νέας σελίδας που ανοίγεται στην καριέρα του. Επίσης, επεσήμανε ότι ο Αστέρας είναι ομάδα χωρίς πίεση, ενώ επεσήμανε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η συμμετοχή των Αρκάδων στο...
...Γιουρόπα Λιγκ. «Σίγουρα όλοι όσοι είμαστε στον Αστέρα Τρίπολης, βλέπουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ αισιόδοξα, γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις Ευρώπη και να γυρίσεις πίσω στην Εθνική. Το πρώτο πράγμα στο μυαλό μου ήταν η Ευρώπη γιατί η προηγούμενη μου ομάδα έπαιζε Τσάμπιονς Λιγκ και ήρθα σε μια ομάδα ποιοτική, με αισιοδοξία για μια καλή πορεία στην Ευρώπη» επεσήμανε αρχικά για την απόφασή του να μετακομίσει στην Τρίπολη.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Καταρχήν ο Αστέρας είναι μια ομάδα που δεν έχει πίεση και το λέω αυτό γιατί έχω ζήσει ομάδες με κόσμο και ξέρω πως είναι. Πάνω από όλα είναι μια ομάδα που και εντός και εκτός έδρας πάει να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό το ευχαριστιέται ο κόσμος».
Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Σίγουρα όλοι έχουμε φιλοδοξίες, αλλά δεν θέλω να πω πολλά λόγια γιατί τα λόγια ξέρετε συνήθως ποτέ δεν βγαίνουν αληθινά, θέλω να μιλήσω με πράξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr