Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

Αυλαία με ALL STAR GAME στο τουρνουά μπάσκετ της Nίκης Βόλου


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ που οργάνωσε και διεξήγαγε η ερασιτεχνική "μπασκετική" Νίκη. Η αυλαία έπεσε χθες το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας όπου οι καλύτεροι των κατηγοριών πρόσφεραν μπασκετικό θέαμα στους φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στις εξέδρες του.
Το καλοκαιρινό τουρνουά καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου έχει γίνει θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και οι περισσότερες από 200 συμμετοχές αποδεικνύουν πως...
...θα συνεχίσει να διοργανώνεται για πολλά χρόνια ακόμα.
Από τις 3 Ιουνίου ως και χθες (27/6) επίδοξοι αστέρες του αθλήματος συμμετείχαν σ' αυτή τη γιορτή, μαθαίνοντας μυστικά του μπάσκετ και γεμίζοντας τις μπαταρίες τους με θετική ενέργεια.
Στο All Star Game, το οποίο έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο αυτή τη γιορτή του μπάσκετ, οι αθλητές βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
Ιδιαίτερος λόγος αξίζει να γίνει για τους προπονητές που ανέλαβαν να μεταδώσουν στους μικρούς «Γκάληδες» τα μυστικά του μπάσκετ και πήραν τα περισσότερα εύσημα στη λήξη του τουρνουά, από «μαθητές» και γονείς. Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Οικονόμου και Απόστολος Καμακάς κέρδισαν άξια τον τίτλο του MVP για την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr