Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

Μπορεί ο Ολυμπιακός Β. να ζητήσει από το Δήμο το ΕΑΚ για 20 χρόνια και να το φτιάξει;


Ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Παύλος Μαβίδης με δηλώσεις του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε πως το ΕΑΚ αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, δεν έχει στατική επάρκεια (όλο το γήπεδο) και με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν πρόκειται να πάρει άδεια λειτουργίας από την Περιφερειακή Επιτροπή.
Επί της ουσίας ο κ. Μαβίδης τόνισε, πως καμία κερκίδα του ΕΑΚ δεν μπορεί να φιλοξενήσει φιλάθλους. Την Δευτέρα, ως γνωστόν, είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Δημήτρη Καραγιάννη, με...
...τον κ. Παύλο Μαβίδη και τον μηχανικό του Δήμου, κ. Γιώργο Γίδαρη, στην οποία θα γίνει συζήτηση για τα προβλήματα που υπάρχουν στο στάδιο, για τις εργασίες που απαιτούνται να γίνουν και το χρόνο που θα χρειαστεί. Εάν οι εργασίες είναι δαπανηρές και χρονοβόρες, ίσως αυτό λειτουργήσει ανασταλτικά από πλευράς ΠΑΕ να προχωρήσει στις κινήσεις και στη διαδικασία επιστροφής του Ολυμπιακού στη φυσική του έδρα.
Ο κ. Μαβίδης, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν χρήματα στο δήμο για τις εργασίες και τη συντήρηση του ΕΑΚ, καθώς η δημοτική αρχή έχει άλλες προτεραιότητες, από τη στιγμή που - όπως τόνισε - δεν υπάρχουν χρήματα για τα σχολεία.
Υποστήριξε, ωστόσο, πως σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να ζητήσει από το δήμο το στάδιο για δέκα-είκοσι χρόνια και πλέον το... μπαλάκι πέφτει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και κατά πόσο είναι σε θέση στην παρούσα φάση να ζητήσει από το δήμο το στάδιο για να το φτιάξει η ίδια και το ΕΑΚ να μπορέσει να γίνει ένα γήπεδο, που θα έχει άδεια λειτουργίας και θα μπορεί να αγωνίζεται σ' αυτό ο Ολυμπιακός Βόλου.

Πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr