Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Στην ομάδα του Πυράσου παραμένει τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Δενελάβας


Στην ομάδα του Πυράσου παραμένει τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Δενελάβας, ύστερα από σχετική συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της διοίκησης. Σε δηλώσεις του ο ικανός επιθετικός στο...

 ...www.pyrasos.gr ανέφερε: «Μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ φέτος στο δεύτερο μισό της περιόδου σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στο τοπικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο τη φετινή χρονιά με την κατάκτηση του τίτλου αλλά γενικότερα τα τελευταία έτη. Προσωπικά δεν είχα την απόδοση που θα ήθελα, αλλά θεωρώ ότι τη νέα σεζόν θα παρουσιαστώ πιο βελτιωμένος έχοντας κάνει την προετοιμασία με τον Πύρασο για να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα. Γνωρίζω τους συμπαίκτες μου που είναι όλοι τους πολύ καλοί χαρακτήρες και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση πιστεύουν σε εμένα και θα προσπαθήσω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».
Στο μεταξύ, τον κυριακάτικο αγώνα Πύρασος-Ακαδημία Πλαταμώνα για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική θα «σφυρίξει» ο Τρικαλινός κ. Μανασής με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Λεωνίδα και Τσακνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr