Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Λ. Κατσούρας και Γ. Αϊστρατή έφεραν στην Ελλάδα τον παγκόσμιο καρατέκα Σοένο 10 Dan


Μια πρωτόγνωρη για τα βολιώτικα δεδομένα γιορτή των πολεμικών τεχνών και ιδιαίτερα του Shidokan καρατε, μα και άλλων συστημάτων στήθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας.
Ηθικοί αυτουργοί του διεθνούς σεμιναρίου καράτε με τη συμμετοχή περίπου 300 συμμετεχόντων απ' όλο τον κόσμο και φυσικά και την Ελλάδα...
ήταν ο αρχηγός του συστήματος στην Ελλάδα Λήο Κατσούρας 7 Dan και η διεθνής διαιτητής του αθλήματος Γεωργία Αϊστρατή. Επίτιμος προσκεκλημένος η κορυφαία προσωπικότητα στον κόσμο και αρχηγός του συστήματος του Shidokan παγκοσμίως, Ιάπωνας απόγονος των σαμουράι Κάντσο Σοένο 10 Dan.
Η μεγάλη αυτή προσωπικότητα του παγκόσμιου Shidokan karate, "μάγεψε" με την παρουσία και τις συμβουλές του όλους τους συμμετέχοντες.
Άριστοι οικοδεσπότες ο Λήο Κατσούρας και η Γεωργία Αίστρατή, ιδρυτικά μέλη του Α.Σ. Πήγασος, φρόντισαν και έφεραν στην πόλη μας μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Στη σημερινή τελετή έναρξης ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν τα μέλη της Κριτικής Αδελφότητας Βόλου το "Αρκάδι" που με τις χορευτικές τους ικανότητες απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα τόσο των συμμετεχόντων, όσο και των εκατοντάδων φιλάθλων που παρακολούθησαν τη σημερινή εκδήλωση.
Κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής έναρξης τιμήθηκαν μεταξύ άλλων για την προσφορά τους στο άθλημα ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Παύλος Μαβίδης, ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Μαυρόπουλος, ο εκδότης της εφημερίδας Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ κ. Βασίλης Δανός, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων κ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr