Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Ο Ν. Αναστασιάδης νέος πρόεδρος της Κύπρου


Έβδομος πρόεδρος της Κύπρου εξελέγη με μεγάλη διαφορά, από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών ο κ. Νίκος Αναστασιάδης, πρόεδρος του συντηρητικού κόμματος Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ).
Η ανακήρυξη του νέου προέδρου θα γίνει στις 10.00 το βράδυ,απόψε στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία από τον γενικό έφορο των......εκλογών. Ήδη στο εκλογικό γραφείο του κ. Αναστασιάδη έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες άτομα τα οποία ανεμίζουν ελληνικές και κυπριακές σημαίες πανηγυρίζοντας την εκλογή του νέου προέδρου της Κύπρου.Ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε ισχυρή εντολή και την έλαβε, ενώ όσοι τον υποστήριξαν άρχισαν στα τηλεοπτικά πάνελ να του υπενθυμίζουν την ευθύνη που έχει για την διαπραγμάτευση της υπογραφής του μνημονίου και την υπόσχεση που έδωσε ότι δεν πρόκειται να γίνουν ιδιωτικοποιήσεις στην Κύπρο.
Οι επιτελείς του κ. Αναστασιάδη σημείωναν ότι προτεραιότητα της κυβέρνησής του είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας και η επάνοδος της αξιοπιστίας της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο κ. Αναστασιάδης εξήγγειλε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας όπως την χαρακτήρισε και έστειλε μήνυμα ενότητας σε όλη την Κύπρο.

πηγή: Goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr