Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Σάκης Τσιώλης: Ο Αστέρας θα προσπαθήσει να πάει στο Champions League


Την αισιοδοξία του ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να καταφέρει να βγει στο Champions League, αλλά προτεραιότητά του είναι να βγει και φέτος Ευρώπη επισήμανε ο Σάκης Τσιώλης.
Ο τεχνικός των Αρκάδων επισήμανε πως η ομάδα του απέδωσε ελκυστικό ποδόσφαιρο, ενώ στόχος είναι να φτάσει στα πλέι οφ έχοντας το...
...μεγαλύτερο δυνατό πλεονέκτημα…
«Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το παιχνίδι που μας αρέσει και καταφέραμε να πετύχουμε τρία υπέροχα γκολ. Το τέρμα του Σανκαρέ ήταν καθοριστικό για να ανοίξει η άμυνα του Πλατανιά. Είναι πολύ όμορφο το ότι βρισκόμαστε πλέον στη δεύτερη θέση αλλά ακόμα πιο σπουδαίο το ότι απομακρυνθήκαμε από την 5η και την 6η θέση, κάτι που μας φέρνει πολύ κοντά στα πλέι οφ. Θέλουμε να είμαστε εκεί με όσον το δυνατό μεγαλύτερο πλεονέκτημα», ανέφερε ο Τσιώλης.
Για τα καλά λόγια που είπαν οι άνθρωποι του Πλατανιά, σχολίασε: «Νιώθω χαρούμενος για τα καλά λόγια που είπαν οι άνθρωποι του Πλατανιά για εμάς. Εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα του Πλατανιά».
Για τη σημασία της νίκης και της δεύτερης θέσης, επισήμανε: «Κερδίσαμε γιατί βάλαμε γρήγορα τα γκολ. Δημιουργήσαμε άγχος στον Πλατανιά και κάναμε καλή διαχείριση του αποτελέσματος. Είμαστε χαρούμενοι γιατί είμαστε δεύτεροι. Το πιο σπουδαίο όμως είναι ότι ενισχύθηκε ο στόχος για να μπούμε πλέι οφ. Συνεχίζουμε και βλέπουμε που θα φτάσουμε».
Για το αν έπαιξε ρόλο ξε στο ματς η πρόκριση του Πλατανιά επί του Παναθηναϊκού, εκτίμησε: «Η νίκη του Πλατανιά κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε παρορμητικό τον Πλατανιά, τον παρέσυρε και μας βοήθησε. Ήταν σοκ για τον Πλατανιά να το ξεπεράσει».
Τέλος, για το αν μπορεί ο Αστέρας να βγει στο Champions League, είπε: «Απολαμβάνουμε τη δεύτερη θέση με τον τρόπο που παίζουμε με το γρήγορο, συνδυαστικό και ελκυστικό παιχνίδι. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε για το Champions League, όμως στόχος είναι η Ευρώπη. Ας μη γελιόμαστε. Αλλά αν μπορούμε θα το κάνουμε και αυτό. Ο Αστέρας Τρίπολης πρέσαρε ψηλά και αυτό μας βοήθησε. Η άμυνά μας παρέσυρε την επίθεση μας για να είναι ψηλά».

On Sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like και στη σελίδα στο Facebook: Argo-sports.blogspot.gr
Follow στο Instagram: argosports.blogspot.gr